Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
vardır başkanımın bir bildiği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam da Fiko'yu tokatla başkanım.aziz yıldırım; kadın basketbol maçında yakın doğu üniversitesi başkanı ışık eyigüngör'ü tokatladı..
![]()
![]()
aziz yıldırım; kadın basketbol maçında yakın doğu üniversitesi başkanı ışık eyigüngör'ü tokatladı..
![]()
![]()
Sporun yuz karasi rezil herif
Senin özelinde yazmıyorum, belki senin şahsi düşüncen farklıdır, elinden birey olarak gelse Dursunu o makamdan indirirsin ama Dursun gibi bir Başkanı indiremeyen bir Genel Kurul asıl rezil olandır. Bu adam herzaman böyleydi ve tek yaptığı oyunu Türkiye'nin kurallarına göre oynamak.Sporun yuz karasi rezil herif
Senin özelinde yazmıyorum, belki senin şahsi düşüncen farklıdır, elinden birey olarak gelse Dursunu o makamdan indirirsin ama Dursun gibi bir Başkanı indiremeyen bir Genel Kurul asıl rezil olandır. Bu adam herzaman böyleydi ve tek yaptığı oyunu Türkiye'nin kurallarına göre oynamak.
Senin özelinde yazmıyorum, belki senin şahsi düşüncen farklıdır, elinden birey olarak gelse Dursunu o makamdan indirirsin ama Dursun gibi bir Başkanı indiremeyen bir Genel Kurul asıl rezil olandır. Bu adam herzaman böyleydi ve tek yaptığı oyunu Türkiye'nin kurallarına göre oynamak.
Adnan Polatı indirdi bu Genel kurul. Tabi şu konuda haklısın, fitili taraftar ateşler, özellikle taraftar grupları.yönetimi taraftar indiriroyüzden kimse başkasına suç atmasın meydanlar stadlar boş kardeş![]()
hepsine katılıyorum ama bu ülkemizin spor sektöründe ki gerçeği değiştirmiyor. Dolandırıcılık ve sahtekarlıktan Başkanı olduğu kulüp ceza yiyen adam Federasyon başkanı bu ülkede. Bu belki ağız ile edilen bir küfür değil ama küfürden daha ağar bir durum.beni rahatsiz eden kufur kiyamet arti kaba kuvvetin ovulmesi ve destek bulmasi
sizden (bu yonde dusunenlerden) sportmen insanlar cikmaz , anca didismeyi ustun cikmayi ister marifet sayarsiniz
iste o yuzden de sportmen kisilikteki insanlari anlayamaz kendinizce lakaplarla elestirmeyi bilirsiniz ancak
ben de sen ozelinde yazmadim belki bu sekilde biri degilsindir
ama bana kimse baskan olsun copcu olsun tokadi kufuru makul gosteremez