Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Adnan Polatı indirdi bu Genel kurul.
o liseli değildi kardeş realiteleri bilmek gerek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polatı indirdi bu Genel kurul.
hepsine katılıyorum ama bu ülkemizin spor sektöründe ki gerçeği değiştirmiyor. Dolandırıcılık ve sahtekarlıktan Başkanı olduğu kulüp ceza yiyen adam Federasyon başkanı bu ülkede. Bu belki ağız ile edilen bir küfür değil ama küfürden daha ağar bir durum.
herkes bireydir kendisinden sorumludur , gerekirse tek kisi kalacaksin milyonlara da karsi olacaksin
dogru tektir
Herzaman tek doğru yoktur malesef.herkes bireydir kendisinden sorumludur , gerekirse tek kisi kalacaksin milyonlara da karsi olacaksin
dogru tektir
herkes bireydir kendisinden sorumludur , gerekirse tek kisi kalacaksin milyonlara da karsi olacaksin
dogru tektir
tabiki, burada herkes fikrini beyan ediyor, doğru veya yanlış, buna burda kimse karar veremez. Tabi bazıları var dünyayı ben yarattım edaları ile ben ne dersem doğru odur diye takılan. Sen fikrini söylüyorsun bende fikrimi söylüyorum, tamamen farklıda olabilir, aynı da olabilir, uyuşan uyuşmayan bölümleri de olabilir. Benim doğrum iki temelden oluşur, kendi tecrübelerim ve vicdan terazim.O zaman ayni mantikla burada herkesin beni dogru bulmamasi da benim dogru olmadigim anlamina gelmez ?
O zaman ayni mantikla burada herkesin beni dogru bulmamasi da benim dogru olmadigim anlamina gelmez ?