hepsine katılıyorum ama bu ülkemizin spor sektöründe ki gerçeği değiştirmiyor. Dolandırıcılık ve sahtekarlıktan Başkanı olduğu kulüp ceza yiyen adam Federasyon başkanı bu ülkede. Bu belki ağız ile edilen bir küfür değil ama küfürden daha ağar bir durum.

herkes bireydir kendisinden sorumludur , gerekirse tek kisi kalacaksin milyonlara da karsi olacaksin

dogru tektir

herkes bireydir kendisinden sorumludur , gerekirse tek kisi kalacaksin milyonlara da karsi olacaksin

dogru tektir

Hayir efendim. Dogru tek degildir. Tek olmak zorundada degildir. Yada yasalar ile korunan birseyin dogru olmasi gerekmez yada en basitinden bir yasanin kendisi bana gore dogru sana gore yanlis olabilir.

Mesela yuz yuzeyken biri benim anama kufur etse ben tokadi suratina yapistiririm. Bu sana gore , yasaya gore ve toplumsal normlara gore yanlistir ancak bana gore dogrudur.

O zaman ayni mantikla burada herkesin beni dogru bulmamasi da benim dogru olmadigim anlamina gelmez ?

O zaman ayni mantikla burada herkesin beni dogru bulmamasi da benim dogru olmadigim anlamina gelmez ?
tabiki, burada herkes fikrini beyan ediyor, doğru veya yanlış, buna burda kimse karar veremez. Tabi bazıları var dünyayı ben yarattım edaları ile ben ne dersem doğru odur diye takılan. Sen fikrini söylüyorsun bende fikrimi söylüyorum, tamamen farklıda olabilir, aynı da olabilir, uyuşan uyuşmayan bölümleri de olabilir. Benim doğrum iki temelden oluşur, kendi tecrübelerim ve vicdan terazim.

Geçmiş olsun başkanım.

C_OdcFiWsAATSiR.jpg

Aziz Yıldırım: "Euroleague şampiyonluğu, Türk spor tarihinde kulüpler bazında elde edilen en büyük başarıdır.Bunu geçebilecek tek başarı kıstası, futbolda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur. Eminim bir gün Fenerbahçe bunu da başaracaktır.":asd22:

Başkanından,taraftarına neyle besleniyor bunlar anlamak güç
Bizim çeyrek finallerle bile kıyaslanamaz bu :D
Kulüp bazında en büyük başarı bu ikisidir nokta.

maxresdefault.jpg

2000-2.jpg

UEFA Kupası mı EuroLeague mi?

575cc7c641eb48509b56992e71aa4dd6.jpeg

galatassaray-medya-gunu-2014-2-1.jpg

2 gun sonra kendide unutur kim takar basketi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar boş konuşa konuşa, 10 sene daha görevde kalırsa en çok beşiktaş şampiyonluğu gören fenerli başkan olacak.

galatasaray'lı oldu, sırada beşiktaş var.

futbol da şike yaptı, teşvik verdi, her türlü hileyi denedi baktı olmuyor, baskette gitti ülkerspor ile birleşti yine olmadı en son nba bütçesiyle eş değer para harcayıp zar zor bir teneke kupa kazandı, sokağa bir kişi çıkmadı o derece kimsenin umurunda olmayan bir kupa, hala konuşuyor.

uluslararası kupa kazanıldığında büyüklük tartışması yapılsaydı, galatasaray florya'dan kadıköy'e uzatır verirdi elinize.

engelli basketbol takımın kıtalararası kupası en büyüğü bu mantıkla, hadi geçin görelim.

Uefa kupa ve super kupa paketi tabiki de en büyük başarıdır.
Sonra yarı final şsmpionlar kupası gelir. Ondan sonra şampionlar ligi çeyrek finaler ki fenerinde oldu sevinsin.

Sonra geçelim tekerkekli sandalye kıtalar şampionluğuna.

Ondan sonra türk sponsorları ile donanmış ve federasyon başkanı mağlum türk kişinin olduğu eurolig şampionluğunu söyleye bilirim tabiki de.

Ulen aziz. Millenium uefa kupası ile dandik avrupa basketini nasıl.bir tutarsın be adam. Nba de olsan hadi anlarımda. Uefa kupasıda ayrıca şimdi ki gibi dandik seviyede değildi üstelik.
Bologna,leeds, dortmund,mallorca, arsenal ve milanı geçerek yenilgisiz şekilde kazanılmış bir üst seviye spor kupası var orada. Reale atığımız super tokat da bonusudur

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Geri
Üst Alt