Aziz Yıldırım: "Basketbolda 2 tane büyük organizasyon vardır. Biri NBA, diğeri de Euroleague. NBA seviyesine çıkarmak için uğraşılıyor"
Aziz Yıldırım: "Futbolda Şampiyonlar Ligi neyse Euroleague odur. Fenerbahçe bu kupayı kazanmıştır.
Yıldırım: "Galatasaray UEFA'yı aldığında 'tesadüftür' sözüm yanlış anlaşıldı. Kastettiğim devamı gelmemesi. Biz Devamını getirmek istiyoruz"
Aziz Yıldırım: "Doğuş Grubu'yla iş sadece imzaya kaldı. 3 yıllık anlaşma yapacağız. Basketbolda bütçenin yarısı oradan gelecektir."
Aziz Yıldırım: "Benim bir tane arabam var, 4-5 senede bir değişirim. Benim yatım yoktur ama oyuncumun 3-4 tane arabası var."
Aziz Yıldırım: "4 futbolcuyla anlaştık. Ayın 17'sinde açıklanacak. 3 antrenörle görüşme yaptık. Pazartesi-Salı kararı verip açıklayacağız."
Aziz Yıldırım: "Aykut Kocaman'ın ismi geçiyor. Herkes karalamada. Daha bir şey belli değil, 'Fenerbahçe'ye gelmesin' diyorlar. Sen kimsin?"
Yıldırım: "Basında bazıları iyice kahvedeki insanlar gibi olmaya başladı. Bırak Fenerbahçe camiası karar versin. Sen mi vereceksin kararı?"
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe, Euroleague'in ortağıdır. Mal sahibidir yani. Euroleague yaşadığı sürece Fenerbahçe ortaklarından biridir."
Aziz Yıldırım: "Biz bu yıl Euroleague'den yaklaşık 3.5 milyon euro para kazandık. Bu, bilet satışı ve sponsorların dışında gelen paradır."
Yıldırım: "Beşiktaş başkanının söyledikleri enteresan gerçekten. Cevap versek her gün kavga olacak. Başarısızlığımızın büyük sebebi TFF'dir"
Yıldırım: "Hakemler ve TFF'dir dedik 8 ay ceza. Bu ülkede Cumhurbaşkanı'na bir şey söyleyince ceza almıyorsun, TFF'ye söyleyince hemen ceza"
Yıldırım: "Sayın Fikret Orman, kendi kendine çelişiyor. Takımı Euroleague'de 16'ya kaldığında şampiyon olmak için kadromuz yeterli demişti"
Aziz Yıldırım: "Nasıl hırsızlıkmış bu anlamadım. Biz de bilelim de katılalım bu yağmaya. 1 tane hakem gidiyor Euroleague'e. Ligdekiler kötü"
Aziz Yıldırım: "Sayın Orman, ne söylediğinin farkında değil. Beşiktaş şampiyonluğu Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olmasının altında ezildi"
Yıldırım: "Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı için Şenol Güneş'i tebrik ediyorum. Kendisi bizi, Obradovic'i ve oyuncularımızı mektupla tebrik etti"
Yıldırım: "Lens'in kulübü bir teklif yaptı. Yüksek bir teklifti. Pazartesi görüşeceğiz. Bence hallolacak. Beşiktaş alacakmış, alabilir."
Yıldırım: "Bunları aşalı çok oldu. Rahat olsunlar. Şimdi Quaresma konusuna gelelim. Avukatının Hasan Çetinkaya'ya gönderdiği bir mail var."
Yıldırım: "26 Aralık 2016, pazartesi günü. 2 yıllık kontrat, 1 yılı opsiyonlu diyor. Serbest transfer, 3.5 milyon euro net diyor."
Yıldırım: "1-1.5 milyon euro komisyon istiyor. Sayın Fikret Orman bu belgeyi istiyorsa, yardımcım Nurgül Hanım'a söylesin hemen gönderelim."
Yıldırım: "Beşiktaş'ta bir duruş var. Süleyman Seba duruşuymuş. 'Ahmet Dursun, Seba gitsin' diyordunuz. Şimdi arkasına sığınmışlar."
Yıldırım: "Diyorlar ki '2 yıldız eklediler. Bunlar gittiler bu ligin prosedürünün başlamasından önceki yıllardaki şampiyonlukları istediler"
Yıldırım: "Burada zorbalıkla yapılan bir operasyon var. Kanuni bir iş yoktur. Sonra 'duruşumuz var' diyorlar. Varsa gidin bunları iade edin"
Aziz Yıldırım: "Şampiyonluk sayıları belli; Fenerbahçe 19, Galatasaray 20, Beşiktaş aslında 13, Bursa, Trabzon falan. Bunlar belli yani."

Aziz Yıldırım: "Basketbolda 2 tane büyük organizasyon vardır. Biri NBA, diğeri de Euroleague. NBA seviyesine çıkarmak için uğraşılıyor"
Aziz Yıldırım: "Futbolda Şampiyonlar Ligi neyse Euroleague odur. Fenerbahçe bu kupayı kazanmıştır.
Yıldırım: "Beşiktaş'ta bir duruş var. Süleyman Seba duruşuymuş. 'Ahmet Dursun, Seba gitsin' diyordunuz. Şimdi arkasına sığınmışlar."
Yıldırım: "Diyorlar ki '2 yıldız eklediler. Bunlar gittiler bu ligin prosedürünün başlamasından önceki yıllardaki şampiyonlukları istediler"
Yıldırım: "Burada zorbalıkla yapılan bir operasyon var. Kanuni bir iş yoktur. Sonra 'duruşumuz var' diyorlar. Varsa gidin bunları iade edin"
Aziz Yıldırım: "Şampiyonluk sayıları belli; Fenerbahçe 19, Galatasaray 20, Beşiktaş aslında 13, Bursa, Trabzon falan. Bunlar belli yani."
bu dediklerinde haklı adam.En azından Fiko ve jimnastikçilere geçirmiş lafları.

İşine gelince 28 şampiyonluğumuz var da diyor, doğruya yaklaşmış sanırım

Galatasaray : 20
Fenerbahçe : 18
Beşiktaş: 13

normali.

2010-2011 de şampiyon falan yoktu.

Yıldırım: "3 Temmuz operasyonu olmasa Fenerbahçe'nin değeri 1 milyar dolar'dı. Şu an 300 milyona yakın. Mağdur ben değilim, Fenerbahçe'dir."

reisin kafa aslında arada bi iyi çalışıyor

Aziz fikoyu resmen tecavüz etti be. Bizden de özür diledi resmen tesadüf konusunda.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Büyük Başkan logar kapaklarını fikonun bir tarafına monte etmiş. Helal olsun.

şampiyonluk konusun da haklı olmasına haklı da, kendileri de aynı haltı yemek istediler.

Ayrıca Aykut Kocaman hayırlı olsun.
Alacağı oyuncuların ikisi Lens ve Mehmet Ekici

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yıldırım: "Beşiktaş başkanının söyledikleri enteresan gerçekten. Cevap versek her gün kavga olacak. Başarısızlığımızın büyük sebebi TFF'dir"
Yıldırım: "Hakemler ve TFF'dir dedik 8 ay ceza. Bu ülkede Cumhurbaşkanı'na bir şey söyleyince ceza almıyorsun, TFF'ye söyleyince hemen ceza"
Yıldırım: "Sayın Fikret Orman, kendi kendine çelişiyor. Takımı Euroleague'de 16'ya kaldığında şampiyon olmak için kadromuz yeterli demişti"
Aziz Yıldırım: "Sayın Orman, ne söylediğinin farkında değil. Beşiktaş şampiyonluğu Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olmasının altında ezildi"
Nihahhahahahahahah :D Aziz başgan acımasızca umarsızca git gel yapmış.

Aziz Y bir Türkiye gerçeği. İşlerin nasıl yürüdüğünü gösteren bir prototip. Fbli olsam utanır yerin dibine geçerim bu adam her konuştuğunda. O derece zavallı.

Fb satmadan alamıyordu hani 4 tane oyuncuyla anlaştık diyor azizim

Çin yada Katar pazarına paslamışlardır bir - iki isim yüksek bedelle , bahsettiği oyuncularında hepsinin maliyetinin çok yüksek olacağını sanmıyorum.

Konuşmayı dinlemedim ama oyuncularla anlaşılmış kulüpleriyle görüşülecek de olabilir.

35136_65320_13012017184023_3.jpg

"Benim bir tane arabam var, 4-5 senede bir değişirim. Benim yatım yoktur ama oyuncumun 3-4 tane arabası var."

Su sözü George Best söylemis olsa, poster haline getirip, altin ile duvariniza cerceveletirsiniz.

Geri
Üst Alt