Helal büyük başkan. Pavalı köpeklerin oyununa gelme bırakma feneri

?❤️

Aslında "Kurabiye Fener" melodisiyle Azize Yıldırım söyliceksin tribünde. Kudurur, 20 yıl daha gitmez reyis :)

DNcUfSJW0AAp1-k

Keyfimizi yerine getiren 1 aksiyon olur

Aday olup seçilirse evet,Fb'nin bir süre daha esaretten kurtulamayacağı kesinleşmiş olur.Aziz'in gitmesi demek yeni yönetimle kenetlenmeleri,yeniden stadlarının full çekmesi demek.Bunu görmek istemem şahsen.Fb'nin rakip olamadığı bir ortam işimize gelir.

Aday olup seçilirse evet,Fb'nin bir süre daha esaretten kurtulamayacağı kesinleşmiş olur.Aziz'in gitmesi demek yeni yönetimle kenetlenmeleri,yeniden stadlarının full çekmesi demek.Bunu görmek istemem şahsen.Fb'nin rakip olamadığı bir ortam işimize gelir.
Kadikoyde marizlenme gelenegimiz surer mi peki

Kadikoyde marizlenme gelenegimiz surer mi peki

Aziz giderse bence sürmeyebilir de,Aziz kalsın da o da varsın sürsün önemli değil.Belki de keramet Kadıköy serisinin bozulmamasında kim bilir,belki orada kazandığımız an biz de son maçta şampiyonluk kaybedeceğiz,kupa finali kaybedeceğiz veya Fb 5. yıldızı bizden önce takacak falan uğursuzluk üzerimize yapışacak.Her şeyde bir hayır vardır diyip geçmek lazım vesselam. :asd:

Aziz giderse bence sürmeyebilir de,Aziz kalsın da o da varsın sürsün önemli değil.Belki de keramet Kadıköy serisinin bozulmamasında kim bilir,belki orada kazandığımız an biz de son maçta şampiyonluk kaybedeceğiz,kupa finali kaybedeceğiz veya Fb 5. yıldızı bizden önce takacak falan uğursuzluk üzerimize yapışacak.Her şeyde bir hayır vardır diyip geçmek lazım vesselam. :asd:
Kadikoyde koyup o gun seninle munazara etmeyi dort gozle bekliyorum

Çok merak ediyorum,ligin son maçı Kadıköy'de olsa Fb de bizim 2 puan önümüzde lider olsa mesela.Ne olur?
Öyle zannediyorum ki Fb'yi Kadıköy'de ancak böyle bir tablo ile karşı karşıya kalırsak yenebiliriz tabi ki elimizde çok iyi bir takım olması şartı ile. Yani mesela 2014-2015 sezonunda da şampiyon olduk lakin o takıma çok iyi bir takım diyemeyiz. Öyle bir maçta en azından 2011-2012 sezonunda izlediğimiz gibi bir Galatasaray'a ihtiyacımız olur.

Geri
Üst Alt