Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ayıp oluyor misafirimize karşıDi mi,o dönemin Göztepe'si ilgini çeker senin.Zurna kupasında yarı final falan oynamış ya hani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp oluyor misafirimize karşıDi mi,o dönemin Göztepe'si ilgini çeker senin.Zurna kupasında yarı final falan oynamış ya hani.
Büyük başganımız, Ali Koç'un başını yiyecek hayırlı ise aziz başganımızı destekliyoruz.
Öyle zannediyorum ki Fb'yi Kadıköy'de ancak böyle bir tablo ile karşı karşıya kalırsak yenebiliriz tabi ki elimizde çok iyi bir takım olması şartı ile. Yani mesela 2014-2015 sezonunda da şampiyon olduk lakin o takıma çok iyi bir takım diyemeyiz. Öyle bir maçta en azından 2011-2012 sezonunda izlediğimiz gibi bir Galatasaray'a ihtiyacımız olur.
İlgimi cekmeyen donemler oldugunu belirtmekte beis gormuyorum ,Sevgi besledigim donemler benim icin 87 ve 2017 arasi Galatasarayıdır.
Muhim bi takim idi kuskusuzDi mi,o dönemin Göztepe'si ilgini çeker senin.Zurna kupasında yarı final falan oynamış ya hani.
Muhim bi takim idi kuskusuz
Zurnaca 1 ekip oldugu hususunda mutabik kalalim
Kadikoyde marizlenme gelenegimiz surer mi peki![]()
Sarperin Kadikoyde galibiyet gorememen ile ilgili hisleri nedir acaba ?Her konuda tadimizi kaciran sualleri sormak zorunda misin be adam
Alay etme postlarimla:asd22:
Sen adamın postları ile dalga değil, tsunami geçiyordun.Alay etme postlarimla
Sarperin postlarina ve hislerine her daim itibar ederim ,ne derse cikmistir yanildigina sahit olmadim hic.Sen adamın postları ile dalga değil, tsunami geçiyordun.
Sarperin postlarina ve hislerine her daim itibar ederim ,ne derse cikmistir yanildigina sahit olmadim hic.
Nedir o?Amerikalıların bir lafı vardır bilir misin?
Posta atıyoruz da ne oluyor, Sarper bir like bile vermiyor, yazıklar olsun.Kenal abim Izmirli Safak'a posta atmis yine
Sarpere gunde 2 posta at.Posta atıyoruz da ne oluyor, Sarper bir like bile vermiyor, yazıklar olsun.
Sarpere gunde 2 posta at.
Bi like benden bi like'da serkandan sana feda olsun.
Amerikalıların bir lafı vardır bilir misin?