Büyük spor insanı . Bir Galatasarylı olarak başarılarını kıskandığımız büyük insan . Fenerbahçe'yi çok ileri götürdü umarım bir kez daha seçilmez yoksa Fenerbahçe şüphesiz 7-8 şampiyonluk önümüze geçecektir 3 sene içinde .

Başganım Koç'u sudan çıkmış balığa çevirecek.

Bu adam mülayim, haza istanbul beyefendisi bir adamdı/adammış ilk başlarda, sonradan ne oldu da bu hale geldi incelenmeli.

güç zehirlenmesi

Bu zamana kadar nasil ki girdiği bütün savaşlardan galip ayrıldıysa fetöcülere karşı verdiği bu seçim savaşından da galip ayrılacaktır. Arkandayız büyük başkan.

Seçimi kazanacağını düşünüyorum . Ali Koç ağlamaya ve orta yollu konuşmaya başladı .

Aziz basgan 5 tane Ali Koc'u cebinden cikarir. Relax.

Biz yağlı surattan zor kurtulduk sadece 2,5 yıl görevde olmasına rağmen bir sürü adam yerleştirmiş aziz 20 yılda neler yapmıştır siz düşünün.

Asaletine kurban oldugum

aziz-yildirim-fenerbahce-cubuklu-formayi-giydi-12075.jpg

Az önce twitterda azizin seçim kampanyası hesabına girdim bi baktım, twit altında fenerliler neler söylüyor gözlerime inanamadım :DD Bunlardan her şeyi beklerlermiş, bunlar çok pislik insanlarmış falan filan. Ben de tutamadım kendimi ulan bu adamın her türlü pisliği yapabileceğine inanıyorsunuz da şike mevzusunda niye oranız buranız oynuyor ? diye, aziz başkanım hemen uçurdu beni olsun canı sağolsun. Bu yazdığımı kullanabilirsiniz renktaşlar fenerli arkadaş ortamında %100 öldürücü darbedir nefes alamazlar.

Geri
Üst Alt