Aziz Yıldırım'dan Yaşlılık Belirtisi Açıklamalar

Hacı onu geçtim bjkyi şampiyon saydıkları yıllardan birinde Anadolu Spor mu ne 10 tane atmisiz ama adana demir bjk maçı tarihin en farklı galibiyeti sayılırken kimse o maçtan bahsetmiyor . Hadi o Federasyon kupası mıdır nedir yıldız hesabına eklenmiş ses etmiyoruz da o yıllardan birinde oynanan maç neden süper lig tarihi istatistiklerine dahil edilmiyor ona tek kelime etmemek garip

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harikulade bi tespit ustad. Bende senden ogrendim simdi. Mutlaka forum twit hesabindan bu durum gundeme getirilip hakkimiz olan rekoru almaliyiz.

Mide bulandırıcı bir klüp bu Fenerbahçe taraftarı da herşeye inanan yada inanmaya mecbur (başarısızlıktan ) .
Bir gün Oğulcan mevzusu bir gün bizim almak istediğimiz oyuncuyu almaya çalışma bir gün antrenörümüze laf atma ,bir gün TFF ve hakemlerle gündem değiştirme, şampiyon oluyoruz başkanları istifa edip gündemi değiştiriyor ezeli dost falan değil bunlar ezeli çirkef ve mide bulandırıcı bu kuşlar

bu adam evde otururken de sürekli içinden bunları tekrar ediyordur

Koç azizden daha kötü diyenlere tokat gibi bir röportaj olmuş. Bunların camiadan adam mı çıkar? Futbol tarihinin en büyük şerefsizlerinden birisidir kendisi. İkincisi de şu anki çobanları

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Azizi vur Aliye aynı ses çıkar. Bunların 7'sinden 70'ine hepsi hemen hemen aynı kafa da, Kemal Belgin gibi doğru dürüst olanlarını da zaten aforoz edip, hain ilan ediyorlar.

resmen vizyoner başkanı ezmiş

23 Nisan'da Aziz ve Cengiz bir günlüğüne başkan olsunlar.
Bunlarda ki koltuk sevdasını başka hiç bir başkanda görmedim.

Kafamıza sen söyleyince mi sokacaz biz Galatasaray iz hak edilmek şampiyonluğu alamazsın kaybettin

Her ezik fener yöneticisi gibi önce bize satasacak sonra koca sallayacaktir ama esas Osmanlı dönemi kupalarını kabul edilmeli diyebilecekmi merak ediyorm

Geri
Üst Alt