Aziz Yıldırım'ın Avukatı Seçim Listesinde!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
[h=1]Beşiktaşlı ve Aziz Yıldırım'ın avukatı![/h]
[h=2]25 Ekim'deki kongrede başkan seçilmesi beklenen Duygun Yarsuvat'ın Denetim Kurulu yedek üye aday listesinde yer verdiği İlkan Koyuncu'nun Beşiktaşlı olduğu ve yeniden yargılanma sürecinde Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yaptığı belirtildi. G.Saray kongre üyelerinden, Koyuncu'ya yönelik yoğun itirazlar yükseliyor[/h]Son gün başkanlığa adaylığını koyan Duygun Yarsuvat'ın listesindeki bir isim, camiada tartışmalara neden oldu. Denetim Kurulu yedek üye aday listesinde bulunan İlkan Koyuncu hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Galatasaray Lisesi mezunu olmasına rağmen Koyuncu'nun Beşiktaşlı olduğu ileri sürüldü. Bayraktar Hukuk Bürosu'nda çalışan Koyuncu, ayrıca yeniden yargılama sürecinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapmıştı. Üyelerin yaklaşan seçim öncesi yüksek sesle tepkilerini dile getirdiği Koyuncu, "Ben aynı zamanda 4 yıldır Galatasaray'ın tüm ceza davalarına da giriyorum" diye konuştu.

Ekli dosyalar

• capture-20141007-122243.webp
    capture-20141007-122243.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 97
  • capture-20141007-122047.webp
    capture-20141007-122047.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 83
---

Duygun Yarsuvat'ın Denetleme Listesinde yer alan Av. İlkan Koyuncu Aziz Yıldırım'ın "Yeniden Yargılama" konusundaki avukatlarından biri.

Üstelikte kendisinin fanatik düzeyde Beşiktaşlı olduğu iddia ediliyor.

ilkan.png

Göstere göstere truva atı sokuyorlar yönetime

---

Duygun Yarsuvat'ın Denetleme Listesinde yer alan Av. İlkan Koyuncu Aziz Yıldırım'ın "Yeniden Yargılama" konusundaki avukatlarından biri.

Üstelikte kendisinin fanatik düzeyde Beşiktaşlı olduğu iddia ediliyor.

ilkan.png

Ülkede baska hukukcumu kalmamıs. Kaldı ki Duygun Bey'de hukukcu, yani ne edecek bu kadar hukukcuyu.. Acaba sike davasında fb'nin üzerinemi gidecek :confused:

Aklama sureci boyunca Aysal olmayacak herhalde.

Defalarca yazdığımı bir daha yazayım. Galatasaray Lisesi hegemonyasının, Galatasaray Spor Kulübü'nün menfaatleriyle uzaktan yakından alakası yoktur. Tamamen çıkar odaklı kurulan ilişkiler bütünüdür. Galatasaray Lisesinde yanyana okumak büyük kapıları insanlara açttığından kulübü kimse önemsemez. Beşiktaşlı, fenerli ayırt edilemden, sadece liseli olduğu için üye yapılır ve yönetime alınırsa olacağı budur.

Galatasaray Spor Kulübü, liseden koparılmadan, lise tayfası bertaraf edilmeden bu kıısır döngü bitmeyecektir.

Duygusal başkan ooooo

Eee ne var bunda adam mesleğini yapıyor, o zaman Galatasaray'lı lokanta sahibide fenerli ve bjk lilere yemek mi vermeyecek.

Defalarca yazdığımı bir daha yazayım. Galatasaray Lisesi hegemonyasının, Galatasaray Spor Kulübü'nün menfaatleriyle uzaktan yakından alakası yoktur. Tamamen çıkar odaklı kurulan ilişkiler bütünüdür. Galatasaray Lisesinde yanyana okumak büyük kapıları insanlara açttığından kulübü kimse önemsemez. Beşiktaşlı, fenerli ayırt edilemden, sadece liseli olduğu için üye yapılır ve yönetime alınırsa olacağı budur.

Galatasaray Spor Kulübü, liseden koparılmadan, lise tayfası bertaraf edilmeden bu kıısır döngü bitmeyecektir.
Adnan polat sportif olarak batırmasa yapıcaktı bunu

Adamlar sizi değiştireceğiz dedi, değiştirdikleri yetmedi kendi adamlarını içimize sokuyorlar. Klubü kapatıp dagılalım bence

Benim de hosuma gitmedi, ama "denetim kurulu yedek üyesi" icin Alp Yalman´i tercih edecek degilim.

Itirazlar yogunlasir, o listeden de cikartilir illaki.

Eee ne var bunda adam mesleğini yapıyor, o zaman Galatasaray'lı lokanta sahibide fenerli ve bjk lilere yemek mi vermeyecek.

Mevzu o kadar basit değil. Denetleme Kurul üyesi olacak. Bir anlamda yönetenleri denetleyecek.
Ve bu adam " Aziz Yıldırım'ın avukatı olmaktan gurur duyuyorum" diyen bir zat.
Yarın şike sürecinin peşinde nasıl koşacaksın. Onu bırak sana yapılan bir haksızlığı bu adama güvenerek mi savunacaksın, hakkını arayacaksın.
"Ben Galatasaray'ın da avukatlığını yapıyorum" diyen biri bu adam. Peki hangi Galatasaray davasını Galatasaray lehine sonuçlandırmış.
Hangi davasından Galatasaray haklı çıkmış. Galatasaray'a hangi davayı kazandırmış. Hayır adam üstelik fanatik BJK li.

Yarın ne olacağını sana söyliyeyim. Sendikacılıkta bir deyim vardır; "Sarı Sendika" Ne demektir biliyormusun. Adı sendikadır ama aslında işçiden değil işverenden yanadır.
Bir anlamda işçinin gazını alır. İşçinin talebini işverenin onayı doğrultusunda gerçekleştirir. Misal İşçi % 50 zam ister, sendika görüşmelerde %10 zam talep eder. İşverende %5 verir.
Sonra sendika çıkar "Mücadele ettik ama şartlar bu kadarına imkan verdi" diye işçinin gazını alır.

İşte yarın bir davada bu adam bunu yapar. "Olmadı ne yapalım" veya "Yok Fenerin üstüne gitmeyelim, Beşiktaşla fazla kötü olmayalım" vs tarzında çıkışlar yapıp yönetimi yönlendirecek.

Herşeyi bir kenara bkırakalım, Ben içie sindiremiyorum böyle birşeyi. Hani normal bir dava avukatı olur eyvallah ta adam resmen Azizin yeniden yargılanma sürecindeki avukatı.
Sen şike olayının bu avukatla mı gideceksin.

Alp Yalman'ı desteklerim daha iyi eğer bu adam listeden çıkmazsa

Şike yok diyenle şikeyi savunanı listesi alan arasında seçim yapılacak sanırım.Ama Ünal Aysal hep popülist hep laf icraat yok :)

O kadar basit değil. Şike sürecinde Aziz'in avukatı olmak ayrı mesela. Hassas bir mevzu. Açıkcası bu adamı listesine alan adamın emellerin şüphe ederim ben.

Para için babasını bile katledecek toplumumuz var. Bu hiç birşey değil..

Geri
Üst Alt