Aziz Yıldırım'ın Avukatı Seçim Listesinde!

şimdi fenerli olup gs lisesine puanı yeten oraya gitmez mi en iyi lise tabi gider. galatasaray lisesindeki herkes galatasaraylı olacak diye bir kaide yok bu yönetimde yer alır anlamınada tabiki gelmiyor

Galatasaray Lisesi'nde Beşiktaşlı, Fenerli, Trabzonlu vs. kabaca %10 civarı, çok abartılacak bir durum yok. AKP'nin eğitim sistemindeki değişikliklerinden sonra durum nedir onu bilmiyorum ama eskiden 8 yıl okunan dönemde durum böyleydi.

İlkan Koyuncu konusuna gelirsek; Duygun Yarsuvat'ın listesi çok hızlı hazırlanmış bir liste ve muhtemelen bu konu atlanmıştır. Göz göre göre bu şekilde hareket edeceklerini düşünmüyorum. İlkan Koyuncu'nun bu durumun farkında olması sebebi ile bu görevi kendisinin kabul etmemesi gerekirdi, bu durumun suçlusu kendisidir.

Bu yönetim Mayıs ayına kadar kulüp paramparça olmasın, Adnan Polat zihniyetine kalmasın diye kurulmuş bir yönetim. Duygun Yarsuvat da bayılmıyor bu yaşta başkan olmaya, tamamen Galatasaray zarar görmesin diye elini taşın altına soktu, destek vermek lazım.

Mevzu o kadar basit değil. Denetleme Kurul üyesi olacak. Bir anlamda yönetenleri denetleyecek.
Ve bu adam " Aziz Yıldırım'ın avukatı olmaktan gurur duyuyorum" diyen bir zat.
Yarın şike sürecinin peşinde nasıl koşacaksın. Onu bırak sana yapılan bir haksızlığı bu adama güvenerek mi savunacaksın, hakkını arayacaksın.
"Ben Galatasaray'ın da avukatlığını yapıyorum" diyen biri bu adam. Peki hangi Galatasaray davasını Galatasaray lehine sonuçlandırmış.
Hangi davasından Galatasaray haklı çıkmış. Galatasaray'a hangi davayı kazandırmış. Hayır adam üstelik fanatik BJK li.

Yarın ne olacağını sana söyliyeyim. Sendikacılıkta bir deyim vardır; "Sarı Sendika" Ne demektir biliyormusun. Adı sendikadır ama aslında işçiden değil işverenden yanadır.
Bir anlamda işçinin gazını alır. İşçinin talebini işverenin onayı doğrultusunda gerçekleştirir. Misal İşçi % 50 zam ister, sendika görüşmelerde %10 zam talep eder. İşverende %5 verir.
Sonra sendika çıkar "Mücadele ettik ama şartlar bu kadarına imkan verdi" diye işçinin gazını alır.

İşte yarın bir davada bu adam bunu yapar. "Olmadı ne yapalım" veya "Yok Fenerin üstüne gitmeyelim, Beşiktaşla fazla kötü olmayalım" vs tarzında çıkışlar yapıp yönetimi yönlendirecek.

Herşeyi bir kenara bkırakalım, Ben içie sindiremiyorum böyle birşeyi. Hani normal bir dava avukatı olur eyvallah ta adam resmen Azizin yeniden yargılanma sürecindeki avukatı.
Sen şike olayının bu avukatla mı gideceksin.

belkide bizim azizenin yanına özellikle yerleştirdiğimiz bir adam, neyin ne olduğunu dışarıdan bilemeyiz.

O kadar basit değil. Şike sürecinde Aziz'in avukatı olmak ayrı mesela. Hassas bir mevzu. Açıkcası bu adamı listesine alan adamın emellerin şüphe ederim ben.

yav ona bakarsan adama da bjkli diyorlar nasıl olacak o iş, azize de o zaman adam bjkli ve galatasaray üyesi diye bu adamı nasıl avukat yaptı da diyebiliriz.

Galatasaray Lisesi'nde Beşiktaşlı, Fenerli, Trabzonlu vs. kabaca %10 civarı, çok abartılacak bir durum yok. AKP'nin eğitim sistemindeki değişikliklerinden sonra durum nedir onu bilmiyorum ama eskiden 8 yıl okunan dönemde durum böyleydi.

İlkan Koyuncu konusuna gelirsek; Duygun Yarsuvat'ın listesi çok hızlı hazırlanmış bir liste ve muhtemelen bu konu atlanmıştır. Göz göre göre bu şekilde hareket edeceklerini düşünmüyorum. İlkan Koyuncu'nun bu durumun farkında olması sebebi ile bu görevi kendisinin kabul etmemesi gerekirdi, bu durumun suçlusu kendisidir.

Bu yönetim Mayıs ayına kadar kulüp paramparça olmasın, Adnan Polat zihniyetine kalmasın diye kurulmuş bir yönetim. Duygun Yarsuvat da bayılmıyor bu yaşta başkan olmaya, tamamen Galatasaray zarar görmesin diye elini taşın altına soktu, destek vermek lazım.
Kesinlikle katılıyorum. Alp Yalman sanki Aysal'ın gitmesini beklemiş gibi hissediyorum. Hemen adaylığı açıkladı. Ali Dürüst tayfası oturup konuştu ve ona göre aday oldu Yarsuvat. Dürüst-Albayrak görüşmesinden sızıntı olmadı. Yarsuvat ismi aday olmadan önce hiçbir yerde geçmedi. Bunlar Yarsuvat'ı desteklemem için yeterli sebepler. Sizi bilmem :)

forumda böyle üyelerinde olduğunu görmek güzel malum her şeye bodoslama dalan bir yapı var.

skandaldir, bile bile lades olmaktir... duygun yarsuvat beni hayal kirikligina ugratti

Galatasaray Liseli olmak başka Galatasaray SK üyesi olmak bambaşka. Şu forumda veya sokakta Galatasaray için canını verecek herhangi biri belki de hayatı boyunca üye olamayacak ama elin beşiktaşlısı liseli diye üye olacak hem de yönetime girecek. Rezaletin dik alasıdır bu. Galatasaray ın bu pislikleri temizlemesi lazım önce.

aysaldan sonra kim gelirse gelsin fbyi yalayacak
buna simdiden hazirlayin kendinizi

Mesele sadece içlerinden Fenerli, Beşiktaşlı çıkması değil ki? İçlerinden bunların çıkması durumun varabileceği vehameti göstermesi açısından bir örnek teşkil eder. Ancak mesele lisenin tahakkümünün koskoca bir camiayı nasıl anti-demokratik bir oligarşiyiye hapsettiğini ve bunu da taraftara sözde 'kültür' vb. söylemlerle yutturduklarını görmek mesele. Ben anlamıyorum nasıl insanlar rahatsız olmaz bu durumdan. Lisede kurulmuş olabilir, bir dönem lisenin ayrıcalığı olmu olaiblir ama 21.yyda bu kadar köhne, kapalı, anti-demokratik ve sadece o liseden mezun olanların business networkleri aracılığıyla idare ettikleri bir kulüp olmasına nasıl itiraz edilmez çözemiyorum. Mutlaka ama mutlaka bu durum değişmeli. Bu son çıkan vaka ise sadece halihazırdaki sistemin saçmalığıın delili.

Mesele sadece içlerinden Fenerli, Beşiktaşlı çıkması değil ki? İçlerinden bunların çıkması durumun varabileceği vehameti göstermesi açısından bir örnek teşkil eder. Ancak mesele lisenin tahakkümünün koskoca bir camiayı nasıl anti-demokratik bir oligarşiyiye hapsettiğini ve bunu da taraftara sözde 'kültür' vb. söylemlerle yutturduklarını görmek mesele. Ben anlamıyorum nasıl insanlar rahatsız olmaz bu durumdan. Lisede kurulmuş olabilir, bir dönem lisenin ayrıcalığı olmu olaiblir ama 21.yyda bu kadar köhne, kapalı, anti-demokratik ve sadece o liseden mezun olanların business networkleri aracılığıyla idare ettikleri bir kulüp olmasına nasıl itiraz edilmez çözemiyorum. Mutlaka ama mutlaka bu durum değişmeli. Bu son çıkan vaka ise sadece halihazırdaki sistemin saçmalığıın delili.

Galatasaray'ı diğer kulüplerden farklı kılan durum liseli olgusunun varlığı. Medyanın pislik atmaya çalışmasına bakmayın, bu olgunun varlığı Galatasaray'ı daha güçlü kılıyor. Fenerbahçe veya Beşiktaş'taki gibi at hırsızlarıyla dolu bir genel kurul mu istersiniz, Türkiye'nin en düzgün kesiminden oluşan bir genel kurul mu? Kaldı ki bu kulübün kongre üyelerinin tamamı liseli değil, liseli olmayan da bir çok düzgün insan var. Bu sistem Galatasaray'ın gücü, bunu kıskanıp çekemeyenlere kanmamak lazım.

yav ona bakarsan adama da bjkli diyorlar nasıl olacak o iş, azize de o zaman adam bjkli ve galatasaray üyesi diye bu adamı nasıl avukat yaptı da diyebiliriz.

Beşiktaşlı olmasında o kadar takılı değilim ben. Daha çok Aziz'in avukatlığını yapmasından ve bundan gurur duyduğunu söylemesine takığım. Bunu içine sindiren Galatasaraylı varsa da buyursun sindirsin.

bu olay tam rezalet olayı yayıp bunun önune geçilmesi gerekıyor

Galatasaray'ı diğer kulüplerden farklı kılan durum liseli olgusunun varlığı.

Amac zaten farkinin kalmamasi. Kadrolasamadiklari bir Galatasaray kongresi kaldi herhalde. Kongreyi de klasik demokratik degil telkinleriyle diktatore bagli bir kurum haline getirmek yani amac. Bu tip olaylar da ekmeklerine yag suruyor tabii.

Ona kalırsa Alp Yalman ve oluşturduğu yönetici listesi baştan aşağı Fener'in şike sürecinden aklanarak çıkmalarını umuyorlar, fener ile dostluklar pekişsin, Aziz Yıldırım ile kankalık dönemleri başlasın amacında olan zatlarla dolu. Bu bahsedilen adam zaten yedek üyeymiş, herhangi bir yetki ve etkisi olması söz konusu değil zaten.

Avantacılık, grupçuluk, rantçılık bitmediği sürece Galatasaray ilerleyemez. Galatasaray'ı savunmayan, sahiplenmeyen, menfaatine çalışmayan kim varsa defolup gitsin. Bir şeyler almaya değil bir şeyler vermeye gelenler yönetsin kulübü.

Azize veya tüpçü başkan olur bu gidişle.

Bu taraftara müstehaktır. Daha bunlar iyi günler...

Geri
Üst Alt