Aziz Yıldırım'ın Seçim Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyor bu zat yahu :confused:

Aziz Yıldırım: "Türkiye'ye ilk defa Avrupa Şampiyonluğu getirdi bu kulüp.. Bu çocuklar getirdi.

Galatasaraylimi cikdi simdi bu herif..anlayamadim

Allah Ünal Aysal ve onun gibileri Galatasaray'dan hic ayirmasin insallah. Bu nedir arkadas, dürümcü Nurullah gibi agzi bozuk bir adami burada konusturuyorlar.

Kongre üyeleri her halta alkis falan tutuyor, toplantinin sonlarini gördüm gülmekten öldüm.

Mehmet Ali Aydinlar, Aziz gibi sahtekarin tekidir. TFF baskanligi görevini kötüye kullanmis, Fener'e hicbir ceza vermemistir..

ohhh azize resmen $ike yaptigini daha dogrusu girisimde buldunguunu en azindan reesmen söylemis oldu...

a.y: "Araba çalmaya gittiniz. Anahatrı sokunuz. Vazgeçtiniz. Döndünüz gittiniz. Bu suç mu şimdi?"

degilmis :DD

sen anahtarini soktun, polis geldi napiyon diyor? sende : arabayi calcaktim vazgectim hadi ben eve gidiyorum demek, normal mis:cool:

arada gerçekten çok büyük kalite farkı var gerçekten.

şu tavıra tarza konuşma şekline bak bi de bizim şimdiki ve geçmiş başkanlarımıza bak.

Öyle de Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde Aziz gibilerin daha çok dediği olur; hukuk yok sonuçta...

şike yapmssa fenerbahce icin yapmstır arkadaşlar adam temiz

ne diyor bu zat yahu :confused:

Aziz Yıldırım: "Türkiye'ye ilk defa Avrupa Şampiyonluğu getirdi bu kulüp.. Bu çocuklar getirdi.

Galatasaraylimi cikdi simdi bu herif..anlayamadim

2007-06-29_kupa288.jpg

Ne cabuk unuttunuz !!!!

General Harrington Kupasını?

Bizim kulüp karışmıştı iyi oldu bunun konuşması.Konuşsun da gündem değişsin.Gülerek izliyorum.:DD

Aydinlar TSI 17'de konusacakmis.

Aydinlar cok soft kaliyor aziz magandasina karsi.

Aydinlar daha sert konusmali ve aziz'in sike yapmasi uzerinden yurutmeli bu isi.

Yoksa sansi zayif.

araba çalmaya anahtarla gitmekte ayrı bi düşünce yapısı gerektiriyor olsa gerek.

edit. önce anahtarı çaldıysa bilemem tabi.

a.y: "Araba çalmaya gittiniz. Anahtarı sokunuz. Vazgeçtiniz. Döndünüz gittiniz. Bu suç mu şimdi?"

https://inciswf.com/4tit388h.swf

a.y : '' Ben şike yapmışsam fenerbahce icin yaptım,kendim için yapmadım.Öyle saçma şey olur mu?''

bunları söylemesi bile birçok şeyin kanıtı aslında tapelere ihtiyac bile yok.

Ve '' Ben şike yapmışsam fenerbahce icin yaptım'' demesinin anlamı çok açık şekilde şudur ; Kişiler ile kurumlar ayrılması önermesi tam ters bir cevap bu ve bunun nedeni yargıtay kararında kendi açısından duvara toslamamak için fenerbahce taraftarını,camiasını kendine kalkan yapmak amacında olan bir adam Azize başkan.

Bunu görememek için ciddi anlamda kör olmak lazım yada at gözlüğü takmıs bir insan...

Kendisi için değil FB için şike yapmış bu suç değil mi

Kendı anlatıyor 1998 de nasıl oyun oynadığını

Şimdi aynı oyun kendısıne oynanıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt