Aziz Yıldırım'ın Seçim Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz'in en cok istedigi sey banka kurmakmis

Banka da hem kara para aklar

Hem de futbolcularin hesabini bankasinda acip, torba ve cantalarla sike parasi tasitmasina gerek kalmayacak

:asd:

azizin açacağı bankaya para yatırmak...

Basladi yavsagin toplantisi

Edit: bu mal da saksakci getirmis :asd:

Şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?!

Fenev'in 1 milyar'dan fazla borcu oldugu konusuluyormus

Butun hisseleri teminat altindaymis

"arabayı çalmak için gidiyorsunuz anahtarı alıyorsunuz gidiyorsunuz arabanın yanına ama sonra çalmaktan vazgeçiyorsunuz" dedi. verdiği örnekle aslında teşebbüs ettiğini itiraf etmiş olmuyor mu?

Dun azizeye laf attim ama bunlarin kongre uyeleri konusmacilari cogu kara cahil arkadas . Azize yine aralarinda cok iyiymis . Konusmacilarina bakiorum cogu bombos adamlar iki lafi zor bir araya getiriyorlar . Galatasaray bambaska bir kultur yonetime de para verip girilmiyor ya da uyelige baska hususlar da esas aliniyor farki bu yaratiyor . Para ile pulla olacak isler degil bunlar .

Dun azizeye laf attim ama bunlarin kongre uyeleri konusmacilari cogu kara cahil arkadas . Azize yine aralarinda cok iyiymis . Konusmacilarina bakiorum cogu bombos adamlar iki lafi zor bir araya getiriyorlar . Galatasaray bambaska bir kultur yonetime de para verip girilmiyor ya da uyelige baska hususlar da esas aliniyor farki bu yaratiyor . Para ile pulla olacak isler degil bunlar .

"Galatasaray bambaska bir kultur....."

1481 den buraya kadar olusmus bir kültür seviyesi olsun yani artik...fark olsun yani :)

Galatasarayimiz cok farkli bir camia. kiyaslamak bile bunlarla sacma hata hakaret olarak görürüm :)

Edit: bu resimede bakarsak daha cok bunlarda almanlarin hitler kültürü mefcut :DD

re.jpg

adolf_hitler_20100527_1185227214.jpg

Aziz bi şekilde seçilir yine. Adamın en iyi yaptığı iş usulsüzlük. Sandıklara el attırır yapar bişeyler yine

Aydınlar seçilmesin ayağa kalkarlar falan Aziz seçilsin ertesi gün de UEFA bu nasıl iş deyip TFF'ye küme düşürün desin haydi inşallah

Kupa koleksiyonuna bak :D Ulan işiniz gücünüz gösteriş bir icraat yok :D

Aziz Yıldırım 3 temmuzu açarak akıllılık etti :) Fenerliler de hemen gaza geldi :D

Dayı birazdan yığılıp kalacak gibi konuşuyor.. Aziz kağıdı vermiş çıkarmış gibi :D

bu arada salonda baya destekcileri var azizin. üye yaptigi adamlar cok fazlaymis galiba. bu aziz kolay kolay kaybetmez bence hukumetin her zaman yaptigi gibi hileli secime bas vurmayi düsünmezse...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oi71MwGsdYY[/media]

Aydinlarin listesini biraz arastirince hepsi hemen hemen hukumete yakin insanlar oldugunu göre biliriz galiba.

Fenerbahçe bitmiş.. Resmen diktatörlük var. Kongreye militanca hazırlanmış bir Aziz Yıldırım ekibi var.

Bedri baykam çıkmış yine hükümete salladı malum davalardan dolayı. 3 temmuzda devamıymış. Lan desteklediğin Aziz'in yönetiminin yarısı hükümetin adamları:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt