Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.417
- 3.348
- 1.618
Riza demirin yigeni benim lan bora degil
-------------
-------------
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe yeniden yargılanacaksa o zaman bu sene Ş.Ligine katılmaması için bir sebep yok.
en az 2-3 sene daha sürer bu süreç. geç gelen adalet adalet değildir. 3-5 sene sonra fb ceza alsa bile artık umurumda değil.
Aynen öyle renkdaşım! Hatta sana birşey söyleyeyim; Bir kısmı bu forumda da olan sözde "Tayyipçi G.Saraylılar" var ya... Hah işte Allah onları da bildiği gibi yapsın. Şimdi konuşsunlar bakalım söz sırası bu arkadaşlarda...
30 Mart Seçimi sonrası GSC'den enstantaneler;
"Siyaset ile sporun ne alakası var yaaauuaaaaaaaaa"
"Rte fenere falan yamanmıyor yaaauuaaaaaaaaa"
"Kimse tuttuğu takıma göre oy vermez yaaauuaaaaaaaaa"
"Kime vereceğiz başka verecek adam mı var yaaauuaaaaaaaaa" (Verme o zaman kimseye verme amk) :2aloh1:
Bu tür olaylarda hep kili olduklari o yere siginiyorlar,olaylar biraz durulsun osmanli milli takimi yada cezayir mac basliginda toplanirlar bir kac güne.

yenercim bu devletten bir umudum yok. 17 temmuzda uefayyi izliyorum ben. orda bişey oldu oldu. olmadi unutun gitsin.
feneri Allah bile kurtaramaz artık.
Platini,İnfantino kendileri dedi şike davası kapanmıştır, biz cezaları verdik diye siz hala ceza bekliyorsunuz
Su linkteki yaziya gore deliller sahte veya uydurulmus mahkemece denilmediginden, UEFA beni alakadar etmez der ve cezalari degistirmez...
UEFA Disiplin Kurulu ve Temyiz Kurulu gerekçeli kararlarını okuyanlarca hemen fark edileceği üzere kurullar verdikleri kararları mahkemece verilmiş mahkumiyet kararlarına bağlamış durumda değiller. Yani “mahkeme ceza verdi demek ki suçlusunuz” durumu söz konusu değil. Kararların temeli mahkemece kullanılan delillerin değerlendirmesine dayansa da verilen karar UEFA kurullarının kendi kanaatlerine dayanmakta. Ayrıca özellikle Fenerbahçe kulübü yönetici ve profesyonellerine TFF Disiplin Kurulu tarafından da ceza verildiği unutulmamalı.
Dolayısı ile verilen Avrupa Kupalarından men cezaları UEFA kurullarının kendi kanaatlerini oluşturduğundan, yerel mahkeme tarafından kararın değiştirilmesi otomatik olarak bu kurulların kararlarının değişeceği anlamına gelmesi mümkün görünmemektedir. Ancak yerel mahkeme tarafından dava da kullanılan delillerin sahte olduğu veya üretildiği yolunda bir karar verilmesi halinde o zaman yeniden değerlendirme zorunluluğu ortaya çıkabilecektir.
Yeniden Yargılanma Meselesi ve UEFA Kararları