Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Kumpas yok diyorlar

Yeniden yargilama yapip "sike hukuga yansimadi" diyip aziz'i ve fenevi aklayacaklar

Ama bu karar turk hukugunun yuz karasi olarak chmhuriyet tarihine gececektir

Cumhuriyet diye birşey artık kaldı mı ki renkdaş tarihine geçsin? Rezil kepaze durumdayız...

Bence af gelirse örgüt suçundan gelir ben size söyleyim, bunların hep iddaa ettikleri biz çete falan değiliz, silah dediler yok, örgüt dediniz yok,

ama her yerde şike yapıldığı biliniyor, ama bazı arkadaşların dediği gibi tapeler yok sayılırsa o zaman şikeden de yırtar,

ama bence bu işin tamamen adli yargılama boyutu, işin sportif kısmını hiç ama hiç etkilemez, uefa kaldığı yerden devam edecektir..

Gerekçeli kararda 6 isim yeniden yargılanıyor. Nasıl fener şikeden aklanıyormuş. Geri kalanlar nerede. Bülent uygun korcan ümit ibrahim şekip nerede. Bilgisi olan açıklasın

Benim anladığım bu insan görünümlü şeyin (a.y) suç örgütü kurmaktan dolayı aldığı cezaya yeniden yargılama geldi. Fakat şikeden yediği cezanın yeniden yargılanmasına gerek görülmedi ve sabit oldu. Bu mudur yani.

Karar siyasi, Aziz belki hapis yatmaktan yırtacak ama Fener için sonuç değişmez.

Spor hukukunda tapeler aynen geçerli. UEFA 'dan istedikleri haber değil, çıksa çıksa şemsiye çıkar.

Açıklanan karar enteresan.

Hani yeniden yargılamayı bekliyorduk da belgelerin tapelerin de reddedileceğini düşünüyordum mantıklı bakarsak.

Şimdi bu mahkeme dedi ki, "deliller gerçek, tapeler sağlam, belge konusunda herhangi bir hukuksuzluk mevcut değil. Ama bununla beraber dava da yeniden görülsün."

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu mevzusu gibi geliyor başta.

Ennihayetinde yargılama yine aynı belgeler, tapeler üzerinden gerçekleşecek. E o zaman ne değişecek?

Değişecek şey şu: dava en az 3 yıl daha uzayacak.

Ortada ciddi bir oyalama ve zaman kazanma durumu var yani.

Tıpkı 3 temmuzdan bu yana olduğu gibi.

Allah bu ülkenin yönetenlerine akıl, fikir ve en çok da vicdan versin.

Hükümet misyonunu yerine getirdi fenerliler yatsın kalksın hükümete dua etsin adamlara resmen piyango gibi hükümet var

Beyler ya şike davasında bunlar bi kılıf uydurup ahlaksızlıkları beraat ettirecek ve biz futbolseverler tiyatro izlemeye devam edeceğiz, ya da Gs taraftarı, yönetimi ve camiası ile topa girecek.ozellikle de sportif yargılama hususunda. Seçim sizin !

bizim tayfa neye üzülüyor anlayamadım... ben şahsen ne aziz yıldırım'ın fenerin başından gitmesini istiyorum ne de hapse girmesini... aynen devam etsin... uefa ile problemli, kanunlarla problemli, kulüp devamlı mahkeme kapılarında... valla isterse 4-5 kere yeniden yargılansın...

tüm sportif kurumlarda şike yaptıkları tescillenmiş... uefa cezalarını vermiş... kişilerle ilgili verdiği kararı açıklamamış... aziz yıldırım başkanlıkta durduğu sürece bu şike mevzuu demoklesin kılıcı gibi kafalarında sallanıp duracak... :)

diren aziz... :)

Hani yeniden yargılamayı bekliyorduk da belgelerin tapelerin de reddedileceğini düşünüyordum mantıklı bakarsak.

Şimdi bu mahkeme dedi ki, "deliller gerçek, tapeler sağlam, belge konusunda herhangi bir hukuksuzluk mevcut değil. Ama bununla beraber dava da yeniden görülsün."

Mahkeme böyle bir şey demiyor maalesef. Görmek istediğimiz gibi değil yazılanı okuyun.

Mahmut uslunun açıklamalarına göre Uefa fenerbahçeye artık ceza vermeyeceğini söylemiş

Enteresan

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu mevzusu gibi geliyor başta.

Ennihayetinde yargılama yine aynı belgeler, tapeler üzerinden gerçekleşecek. E o zaman ne değişecek?

Değişecek şey şu: dava en az 3 yıl daha uzayacak.

Ortada ciddi bir oyalama ve zaman kazanma durumu var yani.

Tıpkı 3 temmuzdan bu yana olduğu gibi.

Allah bu ülkenin yönetenlerine akıl, fikir ve en çok da vicdan versin.

haklisin türkiye yargisi icin oyalama yapiyorlar da, uefa heralde tekrar yargilanacak sonucu beklemiyecektir, onlarda anlamistir artik ne dolaplar döndügünü RTE verdi sözü tuttu baska bir aciklamasi yok bu tuaf kararin, tekrar yargilanacak ama deliller tapeler gercek olarak kabul görmüstür , cok sacma bir karar. sonuc olarakda tekrar ayni ceza gelmesi gerekiyor tabiki kac ay veya yil sürer belli degil karar cikana kadar amac da bu zaten

O deliller ışığında feneri şikeden aklamaları mümkün değil.Şikeci başı artık içeri girmez ama değişen bi şey olmaz yaptıkları şike 1 mahkemeden daha tescillenir.3 senedir devlet olsun,medya olsun pisliği halının altına süpürmek için bin takla attılar ama ortadaki pislik o kadar büyük ki altına süpürecekleri halı bulamadılar bundan sonra da bulabileceklerine inanmıyorum.

malumun ilanı cumhurbaşkanlığı seçimi var m.uslu başbakan bize söz verdi dedi.

ayrıca deliller ortada yeniden yargılanıp yine ceza alacaklar bu seferde çıkıp kumpas demezler umarım bu yüzsüzler!!!

Benim gibi vatansever bir adam diyor ki: "Igrenc bir ülkeyiz. Herseyiyle."

UEFA Türkiye´yi komple men etse, yemin ederim gram üzülmem. Üzülürsem serefsizim.

Bu ülkede bir amac icin ugrasmaya gerek yok zaten. Cünkü izin vermiyorlar. Dolayisiyla umrumda degil.

Komple men etsinler Türkiye´yi. Dogrusu budur.

Açıkçası kafasında beyin namına en ufak kırıntı tanesi taşıyan bir birey; "ama aziz bey yeni deliller sunacak, savunma yapacak, bu da davanın seyrini değiştirir" diyerek tv'lerde konuşan sözde hukukçu bozuntularına deli der geçer.

Davanın seyrini değiştirecek denilen bu adam içerdeyken, aylarca savunma hazırlamıştı hani. Ve duruşma günü çıkıp da savunma diye rakibinin bir avrupa maçını izletmişti yargı mensuplarına.

Adamımız bu yani. Hatırlayalım.

Geri
Üst Alt