Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Isterse baransu degilde amokachi olsun, davadan çikan sonuçlari ozetlemis, bayada net yazilanlar, neyini begenmedin?

Beğenmediğimden değil, onların dönemi kapandı artık! Gelinen şu noktada beni ve tezimi savunan son kişinin Baransu olmasını dilerdim, gel gör ki linkten onun yazısı çıktı.

Esi benzeri olmayan, komik bir ülkeyiz iste. Fazla da takilmaya gerek yok. Ne halleri varsa görsünler.

Bu tiyatrodan biktim artik sahsen. Güclü olan bir sekilde hakli cikiyor bu ülkede. Alavere dalavere, sacma bisey.

Galatasaray´in maclarini izlerim, onun disinda Türk futbolu ile alakam olmaz artik. Bundesliga´ya kesin dönüs yapiyorum.

Ben bunu 2 sene önce yaptım.Bence Avrupa'nın en kaliteli 2 ligindin biri.Diğeri İngiltere.Almanya da filan olsam Dortmund'un bütün maçlarına giderim.

UEFA ŞÖYLE BÜYÜK BİŞEY YAPIŞTIRSA DA burdaki bazı arkadaşlar sussa.

Allah sizin belanızı versin net. Gerçi vermiş ki bu kadar yüzsüz bir insan evladı olmuşsunuz. Yüzünüze tükürülmesi bile az kalacak insanlarsınız.

onlar siyaseti futbola karıştırıyor ama siz uysal koyun olun oylara aynen devam tepki vermeyin ve sporu oylara karıştırmadan atmaya devam edin ...

Gürkan Bey mahkemenin bu iddiayı red etmeyip kabul ettiğini bir düşünür müsünüz lütfen? Daha yargılama başlamadan yeniden yargılamanın beraatla sonuçlanacağı belli olmuş olmaz mıydı?

Yeniden yargılama kararının ne amaçla alındığını düşünüyorsun?

17 aralik operasyonuna yalan,ergenekona balyoza doğru diyen veya 17 araliga doğru, sikeye ergenekona balyoza yalan diyen insanların yasadigi bir ulkeyiz.bunların olmasi artik normal.bence hepsi doğru ama ustu ortuluyor iste

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeniden yargılama kararının ne amaçla alındığını düşünüyorsun?

Yeniden yargılama kararının ne amaçla alındığını ülkede yaşanan son 7-8 aylık süreci ucundan da olsa takip eden herkes biliyor zaten.

Sonucu ne mi olur? nasıl bir karar mı verirler? Azize'yi aklarlar paklarlar mı? Şikeden beraat ettirip, çeteden mi atarlar? Bu ıvır zıvır sorular beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tek şey bu kararın bize bu sene olası etkileri. Ve bu noktada hiç pozitif olamıyorum maalesef!

çok sıkıldım ya.Allahtan uefa deliller fazlasıyla yeterli diyo ve burdakilerin kafasına sahip değil.

MÜSTEHAK size.

hadi şimdi naşş gidin alkışlamaya..

Yeniden yargılama kararının ne amaçla alındığını ülkede yaşanan son 7-8 aylık süreci ucundan da olsa takip eden herkes biliyor zaten.

Sonucu ne mi olur? nasıl bir karar mı verirler? Azize'yi aklarlar paklarlar mı? Şikeden beraat ettirip, çeteden mi atarlar? Bu ıvır zıvır sorular beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tek şey bu kararın bize bu sene olası etkileri. Ve bu noktada hiç pozitif olamıyorum maalesef!

Farklı şeyler düşünmüyoruz.

Benim dediğim şey, yeniden yargılama kararının hiçbir tatmin edici dayanağının olmaması.

Ayrıca, açıklanan karar ışığında da davalının lehine bir sonuç çıkmasının olanak dışı olduğu.

Farklı şeyler düşünmüyoruz.

Benim dediğim şey, yeniden yargılama kararının hiçbir tatmin edici dayanağının olmaması.

Ayrıca, açıklanan karar ışığında da davalının lehine bir sonuç çıkmasının olanak dışı olduğu.

Yukarıda Baransu yazısı paylaşan arkadaşa da ima ettiğim gibi bu dünyada işler normatif olanla (olması gerekenle) değil pozitif olanla (hali hazırda olmakta olanla) yürüyor maalesef. İdeal bir dünyada yaşamıyoruz. Bugün alınan kararla herşey en başa sarılmıştır. Yukarıda dediğim gibi yargılamanın sonucuna lanet olsun beni bana olabilecek kısa vadeli etkisi endişelendiriyor. Şikeye rağmen bunları 2 sene Avrupa'da oynatan UEFAbu karardan sonra ya bu şikecilerin cezasını dondurur ya da ülkeyi tümden 1 sene Avrupa'dan men eder. Olan bize olur!

İyimser arkadaşların kafasına sahip olmak için her şeyi verirdim ama onlar 3 ay öncede "bir şey olmaz" deyip makara geçiyorlardı. Ama yeni gelen her gün bir öncesinden daha kötü oluyor. Devekuşu örneğini bu yüzden verdim. Bu noktada duygularımızla değil, aklımızla hareket etmeliyiz. İyi düşünelim iyi olsun gibi bir düşünce burada söz konusu olamaz, analiz yaparken böyle bir düşünce olmaz! (Bunları genel olarak yazıyorum, size yönelik değil)

basın siyasiler tff hepsi dansöz gibi kıvırıyor.yeniden yargılanma 2-3 sene sürecek unutulucak gidecek gündem degişecek sanıyorlar.alayı dansöz.

bu sene 4.yıldızı fenere taktırmak için neler neler dönecek hiç pozitif olamıyorum hiçççç öyle kadro kurmamız gerekki anca baş edelim neler olacak rezil ülkede . Artık aptal olmak lazım su fenere yapılan kıyakların haddi hesabi kalmadı bu nedir ya yeter be kardeşim yeter sonrada sandıkda gorusuruz derler resmen hepsi akp li oldu fenerlilerin şimdi yeniden yargılanıcaklar affedilecekler tazmınatlarını alacaklar 4. yıldızı zorla kendilerine takılması için rahatt rahatt şike yapıcaklar sonra bizde adalet yerini bulacak biz güzel oynayacaz kazanıcaz diye seyredicez . Valla uefa tokat falan atacagi yok ki atarsa başbakan cıkacak yargı devam ediyo biz feneri düşürmeyiz diyecek avrupaya gitmeyelim ülke olarak diyecek herşeye hazır olun artık bundan sonra

hacim sadece akepe degilki mhp ve chp de destek oldular. Ama fener yapılabilecek tüm yalamalari yapti...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kusura bakma cghp nin yada mhp nin desteklemesi hiç bir işe yaramaz.akp böyle olmasını istedi ve oldu.bu hükümetteki oy sevdası hiç bir hukumette olmamıştır.oy alsınlarda ülke elden gitsin umurlarında olmaz.

Yahu ülkede zihniyet değişmedikten sonra Aziz Yıldırım hapse girse ne, girmese ne... Kişilere bu kadar takılıp kalmayın. Aziz Yıldırım isterse müebbet alsın. Türkiye'de bazı şeyler asla değişmez. Değişmiyor. Değişmeyecek de. Şahsi menfaatler, kitlesel menfaatlerden baskın olduğu sürece bu ülkede hiçbir şey değişmeyecek. Ne sporunda, ne siyasetinde, ne ekonomisinde...

bu sene 4.yıldızı fenere taktırmak için neler neler dönecek hiç pozitif olamıyorum hiçççç öyle kadro kurmamız gerekki anca baş edelim neler olacak rezil ülkede . Artık aptal olmak lazım su fenere yapılan kıyakların haddi hesabi kalmadı bu nedir ya yeter be kardeşim yeter sonrada sandıkda gorusuruz derler resmen hepsi akp li oldu fenerlilerin şimdi yeniden yargılanıcaklar affedilecekler tazmınatlarını alacaklar 4. yıldızı zorla kendilerine takılması için rahatt rahatt şike yapıcaklar sonra bizde adalet yerini bulacak biz güzel oynayacaz kazanıcaz diye seyredicez . Valla uefa tokat falan atacagi yok ki atarsa başbakan cıkacak yargı devam ediyo biz feneri düşürmeyiz diyecek avrupaya gitmeyelim ülke olarak diyecek herşeye hazır olun artık bundan sonra

Tavrımız net.Kulüp olarak bunları sezdik bence.Öyle güçlü olduklarını düşünmüyorum.Karşılarında trabzon yok GALATASARAY var

Geri
Üst Alt