Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Beğenmediğimden değil, onların dönemi kapandı artık! Gelinen şu noktada beni ve tezimi savunan son kişinin Baransu olmasını dilerdim, gel gör ki linkten onun yazısı çıktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmediğimden değil, onların dönemi kapandı artık! Gelinen şu noktada beni ve tezimi savunan son kişinin Baransu olmasını dilerdim, gel gör ki linkten onun yazısı çıktı.
bu sene 4.yıldızı fenere taktırmak için neler neler dönecek hiç pozitif olamıyorum hiçççç öyle kadro kurmamız gerekki anca baş edelim neler olacak rezil ülkede . Artık aptal olmak lazım su fenere yapılan kıyakların haddi hesabi kalmadı bu nedir ya yeter be kardeşim yeter sonrada sandıkda gorusuruz derler resmen hepsi akp li oldu fenerlilerin şimdi yeniden yargılanıcaklar affedilecekler tazmınatlarını alacaklar 4. yıldızı zorla kendilerine takılması için rahatt rahatt şike yapıcaklar sonra bizde adalet yerini bulacak biz güzel oynayacaz kazanıcaz diye seyredicez . Valla uefa tokat falan atacagi yok ki atarsa başbakan cıkacak yargı devam ediyo biz feneri düşürmeyiz diyecek avrupaya gitmeyelim ülke olarak diyecek herşeye hazır olun artık bundan sonra
Beni zamanında alman vatandaşı yapan babama hamdolsun..
Rezil memleket, türkiyeden tiksiniyorum resmen.
Hoop biraz yavaş olsak?
Türk'üm, Türkiye'liyim, sadece Türk pasaportum var, yaşadığım bir hayat var ve sonuç olarak "hamdolsun" diyorum.
Zamanın herhangi bir noktasında yaşanan abuk subuk olaylar yüzünden (ki bu dünya tarihi düşünüldüğünde bir insan hayatının bir gününe filan bile denk gelmez) "Türkiye'den tiksiniyorum, rezil ülke" gibi saçma-sapan, boyunuzu aşan laflar sarfetmeyin!
Saçmalamanın da bir sınırı olmalı.
Vay be benim yegen yine piyasaya cikmis..
★☆★
nerdesin sen ya?
★☆★
Abi özele geçelim, zira bazen forumda mı yazıyoruz yoksa kahvehanede mi, belli olmuyor.
la yegen ozel de ne isimiz var..birak isteyen okusun..sakli gizlimiz yok cok sukur..
★☆★