Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Beni zamanında alman vatandaşı yapan babama hamdolsun..

Rezil memleket, türkiyeden tiksiniyorum resmen.

Turk futbolu artik hic umrumda degil

Rezil Ulke

3. Dunya ulkesi bile degiliz

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Cas, şu eşkisehir ve Sivasın itirazlarını, red etsinde, bunlarda ezik fenerliler gibi, avrupa da teşcilli şikeci olarak geçsinler. O zaman sportif olarak fener ,sivas ve eşkisehir uefa nezninde yargılanma bitmiştir.

bu sene 4.yıldızı fenere taktırmak için neler neler dönecek hiç pozitif olamıyorum hiçççç öyle kadro kurmamız gerekki anca baş edelim neler olacak rezil ülkede . Artık aptal olmak lazım su fenere yapılan kıyakların haddi hesabi kalmadı bu nedir ya yeter be kardeşim yeter sonrada sandıkda gorusuruz derler resmen hepsi akp li oldu fenerlilerin şimdi yeniden yargılanıcaklar affedilecekler tazmınatlarını alacaklar 4. yıldızı zorla kendilerine takılması için rahatt rahatt şike yapıcaklar sonra bizde adalet yerini bulacak biz güzel oynayacaz kazanıcaz diye seyredicez . Valla uefa tokat falan atacagi yok ki atarsa başbakan cıkacak yargı devam ediyo biz feneri düşürmeyiz diyecek avrupaya gitmeyelim ülke olarak diyecek herşeye hazır olun artık bundan sonra

Bu kadar da karalar bağlamanın gereği yok da, sebepsiz iyimserliğin hiç gereği yok.

Bu yazdıklarına ek olarak bir de tüpçünün beş yabancı engeli var, rakibimiz çok, herkesi yenmeliyiz bu sene.

bu dakikadan sonra onemli olan bizim bu sene sampiyonlar ligine dogrudan gitmemiz . gerisi umrumda degil .

Beni zamanında alman vatandaşı yapan babama hamdolsun..

Rezil memleket, türkiyeden tiksiniyorum resmen.

Hoop biraz yavaş olsak?

Türk'üm, Türkiye'liyim, sadece Türk pasaportum var, yaşadığım bir hayat var ve sonuç olarak "hamdolsun" diyorum.

Zamanın herhangi bir noktasında yaşanan abuk subuk olaylar yüzünden (ki bu dünya tarihi düşünüldüğünde bir insan hayatının bir gününe filan bile denk gelmez) "Türkiye'den tiksiniyorum, rezil ülke" gibi saçma-sapan, boyunuzu aşan laflar sarfetmeyin!

Saçmalamanın da bir sınırı olmalı.

Hoop biraz yavaş olsak?

Türk'üm, Türkiye'liyim, sadece Türk pasaportum var, yaşadığım bir hayat var ve sonuç olarak "hamdolsun" diyorum.

Zamanın herhangi bir noktasında yaşanan abuk subuk olaylar yüzünden (ki bu dünya tarihi düşünüldüğünde bir insan hayatının bir gününe filan bile denk gelmez) "Türkiye'den tiksiniyorum, rezil ülke" gibi saçma-sapan, boyunuzu aşan laflar sarfetmeyin!

Saçmalamanın da bir sınırı olmalı.

kes

Gelmişine geçmişine saydırdıklarım yeniden yargılanacakmış.

Yargılansan ne yazar tescilli şikecilere hala ceza gelmedi midem bulanıyor bu ne rezillik.

Kararı öğrendikten sonra hiçbir şey hissetmedim. O kadar kanıksandı ve o kadar önceden biliniyor ki herşey güldüm geçtim.

3 Temmuz'dan beri bir şekilde durumun buralara geleceğini adım gibi biliyordum. Burası Türkiye, geleceği görmek çok mühim bir maharet değil...

Ha UEFA açısından değişen birşey olacağını pek sanmıyorum o başka,ama Türkiye içinde önü alınmaz artık ne şikenin ne de Fenerbahçe'nin. Gelecek sezondan itibaren yeni bir şike ve Fenerbahçe dönemi başlar...Çünkü verdikleri mesaj şu : "Sen Fenerbahçe'sin istediğini yap,arkanda biz varız,sana kimse dokunamaz"...

Bence sporu öldürdüler bu kararla. Yeniden yargılamadan da Aziz'in aleyhine birşey çıkmayacaktır ki onun için tapeler delil unsuru olmaktan çıkarılıp bu karar alındı.

17 temmuzda bunlara yine geçirecekler göreceksiniz.. Doğru bitanedir kişilere kurumlara göre değişmez arkadaş!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt