Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Mahmut uslunun basket maçından sonra hükümeti yalamasından belliydi paralelci maralelci ulan yüzsüzlük dizboyu olmuş resmen komedi filmi :D

Uefa uefa diyenleri de anlamıyorum..

Kendi yargılamasını yapıp ceza kesen, sonra da yargıtay ın kararı onamasına rağmen TFF'ye hiçbir müdahalede bulunmayan uefa yeniden yargılama kararı çıktıktan sonra mı tffye müdahele edecek ?Guldurmeyin insanı

Uefa dediğiniz kuruma güven olmaz, ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Karar siyasi, Aziz belki hapis yatmaktan yırtacak ama Fener için sonuç değişmez.

Spor hukukunda tapeler aynen geçerli. UEFA 'dan istedikleri haber değil, çıksa çıksa şemsiye çıkar.

Ben siyasi sebebin de kısa vadede cb seçimi uzun vadede de gelecek yıl ki seçimler olduğunu düşünüyorum.

seçimler geçsin bakarız kararı bu.

Mahmut demeyin şu şebeğe.Onun ismi Mamut..

Yanlız 17 temmuz olayı nedir.? Uefa ne cezası verecek.?

Tapeler delil sayılmayacak. İste o zaman işler değişecek. Nefret ediyorum bu ülkede yaşananlardan.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav renkdaş bu ülkede tek bir adamın evinden en az 1 milyar avro keş para çıkıyor. Operasyon sabahından o günün akşamına kadar sülalece parayı dağıtmaya, sıfırlamaya çalışıyorlar da yine sıfırlanmıyor namussuz. Nasıl bir mebla sen düşün artık :D Ve bu adamlar ülkeyi kolayca manipüle edip bütün polisleri hakimleri savcıları görevden alıp + medya gücü ile kendilerini aklayabiliyorlar. Ve buna rağmen bu adamlar seçimlerde neredeyse bu ülkenin yarısından oy alabiliyor.

Kime neyi anlatacaksın artık bu ülkede? Neresinden tutsan elinde kalıyor. Şu yukarıda anlattığıma bakınca aziz için yeniden yargılama kararı çıkmış çok mu? B.k içerisindeyiz b.k daha kimse farkında değil!

aynen öyle burda yabancilara anlatiyosun durumu inanamiyorlar nasil bi isdir bu

neyse uefadanda bise gelmese benim icin futbol bu adam basda oldugu sürece bitmisdir

Türkiye'ye dönme istegimi sanirim gözden gecirmem lazim. Su pisliklere bak.

Uefa uefa diyenleri de anlamıyorum..

Kendi yargılamasını yapıp ceza kesen, sonra da yargıtay ın kararı onamasına rağmen TFF'ye hiçbir müdahalede bulunmayan uefa yeniden yargılama kararı çıktıktan sonra mı tffye müdahele edecek ?Guldurmeyin insanı

Uefa dediğiniz kuruma güven olmaz, ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

İnsanoğlunun en büyük yanlışlarından biri aklıyla değil, duygularıyla hareket etmesidir. Maalesef taraftarımızda da bu tip insanlar çoğunlukta. Ben yaklaşan tehlikeyi 3-4 aydır görüyordum ama burada herkes şen-şakrak devam ediyordu, hala bu kafada devam edenler var.

Bu karar bizim için bu sene ŞL'yi zor duruma sokmuştur. Şikeye rağmen f5'i 2 sene Avrupa'da oynatan güya "sıfır toleransçı" uefa şimdi bu karardan sonra ya cezalarını donduracak ya da komple ülkeye ceza verecek. İki durumda da olan bize olacak.

Devekuşu gibi başı kuma gömmek iyi hissettirebilir ama faydası olmaz!

Mahkeme böyle bir şey demiyor maalesef. Görmek istediğimiz gibi değil yazılanı okuyun.

"mahkeme, sanıkların 'kumpas kurulduğuna' ve 'tutanaklarda sahtecilik' iddiasıyla yapılan yeniden yargılanma talebini ise reddetti."

Bu paragraf hakkındaki fikrin ne olaki?

Belliydi böyle bir şey olacağı.Türkiye işte 3.dünya ülkeleri nin yargıları bile bizden daha şereflidir.Şike yaptıgı kesin olan adamı kurtarmak için .ıçlarından bir şey uydurma ancak bizim serefli ülkemizde olur.Ancak ben rahatım uefa gerizekalı değil.17 temmuz da hesapları kesilir.

Adaletin olduğu ülkelerden birinin federasyonu bize kucak açsa da gitsek.

bizim tayfa neye üzülüyor anlayamadım... ben şahsen ne aziz yıldırım'ın fenerin başından gitmesini istiyorum ne de hapse girmesini... aynen devam etsin... uefa ile problemli, kanunlarla problemli, kulüp devamlı mahkeme kapılarında... valla isterse 4-5 kere yeniden yargılansın...

tüm sportif kurumlarda şike yaptıkları tescillenmiş... uefa cezalarını vermiş... kişilerle ilgili verdiği kararı açıklamamış... aziz yıldırım başkanlıkta durduğu sürece bu şike mevzuu demoklesin kılıcı gibi kafalarında sallanıp duracak... :)

diren aziz... :)

5 yabancı kuralını da tüpçü aldı zaten

adam türk futbolunu hatta sporunu eline almış

toshack geçiyor

Deveye sormular boynun niye egri ? Nerem dogru ki ? demis . Turkiye'nin nesi duzgun ki futbolu - hukuku duzgun olsun .

Esi benzeri olmayan, komik bir ülkeyiz iste. Fazla da takilmaya gerek yok. Ne halleri varsa görsünler.

Bu tiyatrodan biktim artik sahsen. Güclü olan bir sekilde hakli cikiyor bu ülkede. Alavere dalavere, sacma bisey.

Galatasaray´in maclarini izlerim, onun disinda Türk futbolu ile alakam olmaz artik. Bundesliga´ya kesin dönüs yapiyorum.

"mahkeme, sanıkların 'kumpas kurulduğuna' ve 'tutanaklarda sahtecilik' iddiasıyla yapılan yeniden yargılanma talebini ise reddetti."

Bu paragraf hakkındaki fikrin ne olaki?

Gürkan Bey mahkemenin bu iddiayı red etmeyip kabul ettiğini bir düşünür müsünüz lütfen? Daha yargılama başlamadan yeniden yargılamanın beraatla sonuçlanacağı belli olmuş olmaz mıydı?

Geri
Üst Alt