Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Mahmut uslunun basket maçından sonra hükümeti yalamasından belliydi paralelci maralelci ulan yüzsüzlük dizboyu olmuş resmen komedi filmi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar siyasi, Aziz belki hapis yatmaktan yırtacak ama Fener için sonuç değişmez.
Spor hukukunda tapeler aynen geçerli. UEFA 'dan istedikleri haber değil, çıksa çıksa şemsiye çıkar.
Mahkeme böyle bir şey demiyor maalesef. Görmek istediğimiz gibi değil yazılanı okuyun.
Yav renkdaş bu ülkede tek bir adamın evinden en az 1 milyar avro keş para çıkıyor. Operasyon sabahından o günün akşamına kadar sülalece parayı dağıtmaya, sıfırlamaya çalışıyorlar da yine sıfırlanmıyor namussuz. Nasıl bir mebla sen düşün artıkVe bu adamlar ülkeyi kolayca manipüle edip bütün polisleri hakimleri savcıları görevden alıp + medya gücü ile kendilerini aklayabiliyorlar. Ve buna rağmen bu adamlar seçimlerde neredeyse bu ülkenin yarısından oy alabiliyor.
Kime neyi anlatacaksın artık bu ülkede? Neresinden tutsan elinde kalıyor. Şu yukarıda anlattığıma bakınca aziz için yeniden yargılama kararı çıkmış çok mu? B.k içerisindeyiz b.k daha kimse farkında değil!
Uefa uefa diyenleri de anlamıyorum..
Kendi yargılamasını yapıp ceza kesen, sonra da yargıtay ın kararı onamasına rağmen TFF'ye hiçbir müdahalede bulunmayan uefa yeniden yargılama kararı çıktıktan sonra mı tffye müdahele edecek ?Guldurmeyin insanı
Uefa dediğiniz kuruma güven olmaz, ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
Mahkeme böyle bir şey demiyor maalesef. Görmek istediğimiz gibi değil yazılanı okuyun.
Baransu?
Neyse bir şey demiyorum...
bizim tayfa neye üzülüyor anlayamadım... ben şahsen ne aziz yıldırım'ın fenerin başından gitmesini istiyorum ne de hapse girmesini... aynen devam etsin... uefa ile problemli, kanunlarla problemli, kulüp devamlı mahkeme kapılarında... valla isterse 4-5 kere yeniden yargılansın...
tüm sportif kurumlarda şike yaptıkları tescillenmiş... uefa cezalarını vermiş... kişilerle ilgili verdiği kararı açıklamamış... aziz yıldırım başkanlıkta durduğu sürece bu şike mevzuu demoklesin kılıcı gibi kafalarında sallanıp duracak...
diren aziz...![]()
"mahkeme, sanıkların 'kumpas kurulduğuna' ve 'tutanaklarda sahtecilik' iddiasıyla yapılan yeniden yargılanma talebini ise reddetti."
Bu paragraf hakkındaki fikrin ne olaki?
Türkiye'ye dönme istegimi sanirim gözden gecirmem lazim. Su pisliklere bak.