Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.919
- 29.266
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar Toshack gecmisler tarikat seyhiylen ve hikayeylen
Ama iste gelin gorun ki bu tarikatin mensuplari var ne yazik ki
Ali Akın Hoca sevdiğimiz bir adamdır sakın yanlış anlaşılması o bu hurafelerle alay ediyor kendisi diyanet vakfında yıllarca çalıştı...Burada kadiri tarikatına bindiriyor olaydan bihaberler için uyaralım da yanlış kişiye giydirmesinler ki Hilal TV de Mustafa İslamoğlunun kanalıdır o da tasavvuf karşıtı doğru bir islam alimidir...Hürmetler...
Tabii ki hepsi kafirTarikatlara tamamen karşı mısın?
Tabii ki hepsi kafir
Ali Hoca'nın son attığım videosunda pendikte oturdu dediği şarkıcı çelikin nebisi emekli asker...Bilginize...Bir gün buraya gidip kafamın güzelleşmesi nasıl olur diye deneyeceğim.
Bir de Allahü teala ben karismamkarışmam demiş.
Silsile olduğu gibi yanlış en aşağı 18.asra kadar öyle...Yani son 200 senedekiler için rahatlıkla küfür içindeler diyebilirim...Peki son 2-3 yıldakiler değil de bu "allah dostu" denen çok daha önceden yaşamış şahıslar hakkındaki fikrin ne? Ben zaten nefret ederim bu kavramlardan da senin düşüncelerini merak ettim..
Ali Hoca tersini anlatıyor şeyh nazım kıbrisiden örnek vermil diyor ki mürit uçmuyor şeyh uçuruyor prens charles müridim demiş 80lerde....
Aman kendine mukayyet ol üstat Menzilcilere bulaşmışsın bir daha iflah olman zor...Ayrıca menzilciler nakşidir kadiri değil...Günün birinde sana para ver diyecekler vermezsen evinin salonunda silüetler göreceksinAbdülkadir Geylani böyle şeyler demiş mi dememiş mi bir haberim yok.
Bence bir müridin uydurmasıdır.
Size şöyle bir anımı anlatayım.
Biliyorsunuz ben almancıyım 12-13 yaşıma kadar geceleri altıma kaçırıyordum.
Ayıp değil bu, gülmeyin gece altıma yapacağım diye 4 gün arka arka uyumadığım oluyordu.
Bir çocuğun piskolojisi için hiç iyi değil bu durum.
Kaç tane doktor ilaçlar ziller felan hiç birisi fayda etmedi. Neyse izine geldik ankaraya sene 1994 olması lazım.
Bir akrabamız dediki bizimkilere, Adıyamanda bir şahıs var gidin duasını alın.
Bizimkiler aldı benı götürdü Adıyamana.
Ben hiç takmıyorum tabii gece islatacağım yatağı düşünüyorum.
Gittim sakallı bir adamın yanına kulağına derdimi anlattım.
Bana senin için dua edeceğim inşallah kurtulursun dedi.
Ister inanin ister inanmayın ne derseniz deyin o gün den sonra damla bile damlatmadım.
Bir ücret vermedik okuyup üflemedi sadece senin için allaha dua edeceğim dedi.
Işte bu şahıs Abdülkadir Geylani'nin yetiştirdiği hoca şeyh alim ne derseniz diyin artık.
Hadi selametle.
Gscimbom Mobile

İşte şeriat olsa bunların hepsinin kellesi gider ama Atatürk Cumhuriyetinin hoşgörüsü sayesinde hayattalar hala...
Üstat osmanlıyı şeriattan görmüyoruz; gavura gavur demek yasaktır diyen osmanlıdır...Osmanlı sapık bir hanedandır o kadar...Cok yanlis
Seriat varken dogmus olusumlar bunlar
Gucunun zirvesine Osmanli zamaninda ulasmislar
Cumhuriyet'in tekkelere, zaviyelere, tarikatlere hosgorusu yoktur
Hatta bu orgutlerin gucsuzlesmesi Cumhuriyet'le baslamistir
Üstat osmanlıyı şeriattan görmüyoruz; gavura gavur demek yasaktır diyen osmanlıdır...Osmanlı sapık bir hanedandır o kadar...