Azrail'i Dövdüğünü Söyleyen Tarikat Şeyhi!

Nasılda bulamadın işte bu videosu.
Tutuklanma haberini bulamadım lakin bir hafta sonra işte o öğretmen tutuklandı diye haber geçtiler.
Onunda doğru yada yalan olduğu muamma.

Arka fondaki müziğe ve haberin veriliş şekline dikkat edelim.
Sanki ögretmenler çocukları hırsızlık yapmaya götürmüşler gibi.

Benim demek istediğim bu gazete ve türevleri benim için din konusunda yok hükmündedir.
Uğur bu gazetenin bir makalesini buraya koyup bana niye o zaman devlet bu adamlara suikast yaptı diye birşey dememesi gerekir.
Çünkü o da biliyorki zamanında bu gazete insanları öyle yada böyle dinden soğutmaya çalışıp bu gibi haberlerle dini bir öcü gibi lanse etmeye çalışmıştır.

Toparlamak gerekirse Uğur bu konuda somut birşey bilmemesine rağmen oradan buradan dolma bilgilerle bu insanlara cinci üfürükçü vs demiştir.
Bende başımdan geçen olayı anlatıp yerinde gördüm adam dua dan başka birşey yapmadı.
Ne cin çağırdı ne muska yazdı insanlara iftira atma diye uyarmak istedim.

Gscimbom Mobile

Okudum menzilciler tehlikelidir sadece pkk karşıtı kürtler olduklarından dolayı devlet bunları yok etmez...Bir de çok güzel tef çalıyor nımıssızlar :asd:

Bu son post olsun çok manidar oldu başlığı da kilitleyelim...

Ya 10 kere kilitleyin dedin niye inat ediyorsun ki ne guzel, medeni ve saygili bir sekilde tartisiyoruz konusuyoruz uzlasiyoruz

Umarim insanlar daha once dusunmedikleri seyleri dusunuyor, bilmedikleri seyleri ogreniyor. Sahsen benim icin oyle oldu.

Ayrica ara ara saygisizlik ediyorsun yakismiyor

Ya 10 kere kilitleyin dedin niye inat ediyorsun ki ne guzel, medeni ve saygili bir sekilde tartisiyoruz konusuyoruz uzlasiyoruz

Umarim insanlar daha once dusunmedikleri seyleri dusunuyor, bilmedikleri seyleri ogreniyor. Sahsen benim icin oyle oldu.

Nasıl yakışmıyor Hamza yav. Uğur sürekli yapıyor bunu..

Kimsesizlerin Kimsesi Cumhuriyet Tarikatların ve Cemaatlerin Cumhuriyeti Olamaz!!!

Kimsesizlerin Kimsesi Cumhuriyet Tarikatların ve Cemaatlerin Cumhuriyeti Olamaz!!!

Evet olamaz ama dedigimle ne alakasi var? Konu bu yuzden mi kapatilsin? Bence bu konunun varligi forumdaslari tam da soyledigin seyi dusunmeye, tarikatlerin nasil tehlikeli olabilecegini anlamaya sevk edecektir ve bu yuzden kilitlenmemelidir.

Ayrica bu "okumadim" gibi mesajlar ve hakaretler kesinlikle yakismiyor gerek de yok ustad.

Nasıl yakışmıyor Hamza yav. Uğur sürekli yapıyor bunu..

Vallahi kendisiyle ilk defa karsi taraftan konusuyorum demek ki onceden bu kadar gozume batmamis.

Evet olamaz ama dedigimle ne alakasi var? Konu bu yuzden mi kapatilsin? Bence bu konunun varligi forumdaslari tam da soyledigin seyi dusunmeye, tarikatlerin nasil tehlikeli olabilecegini anlamaya sevk edecektir ve bu yuzden kilitlenmemelidir.

Ayrica bu "okumadim" gibi mesajlar ve hakaretler kesinlikle yakismiyor gerek de yok ustad.

Vallahi kendisiyle ilk defa karsi taraftan konusuyorum demek ki onceden bu kadar gozume batmamis.
Evet seninle ilk defa tartışıyoruz üstat ama seviyeli değil miyim? Hakaret etmedim sana...Çünkü efendi bir adamsın...

Evet seninle ilk defa tartışıyoruz üstat ama seviyeli değil miyim? Hakaret etmedim sana...Çünkü efendi bir adamsın...

Bana da etme zaten bir zahmet yaw :D

Valla yazdigim bir seye "Okumadim" yazdin biraz alindim ama saka yapiyorsundur herhalde diye dusundum

Sonra Ferit'e de yaptigini gorunce huy edindigini dusunup soyledim

Her neyse genel olarak forumun nezakete cok ihtiyaci oldugunu dusunuyorum, eskiden de boyle basliklar kilitlenmeden duramazdi ben bunu nezakete borclu oldugumuzu dusunuyorum ondan soyledim

Karsindaki ne yapiyor ya da ediyorsa etsin saygiyi elden birakmamak gerek forumun bekasi icin

Bana da etme zaten bir zahmet yaw :D

Valla yazdigim bir seye "Okumadim" yazdin biraz alindim ama saka yapiyorsundur herhalde diye dusundum

Sonra Ferit'e de yaptigini gorunce huy edindigini dusunup soyledim

Her neyse genel olarak forumun nezakete cok ihtiyaci oldugunu dusunuyorum, eskiden de boyle basliklar kilitlenmeden duramazdi ben bunu nezakete borclu oldugumuzu dusunuyorum ondan soyledim
Hem şaka yapmıştım hem de alışkanlık diyelim hürmetler...

Azrail mesaiyi bitirmiş kahvede çay içiyor.
Vay şerefsiz.habersiz adam mı öldürülür lan !!!

Geri
Üst Alt