Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Ayrı bir konu açmak istemedim konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın Allah nasip ederse benim de bir oğlum olucak annesi kuzey olsun diyor burada yıllarca vakit geçirdim fikirlerinizi duymak isterim varsa öneriniz yada bu kuzey nasıl sizce bu hafta bi karar vermem lazım :) şimdiden saolun.

Son düzenleme:
Ayrı bir konu açmak istemedim konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın Allah nasip ederse benim de bir oğlum olucak annesi kuzey olsun diyor burada yıllarca vakit geçirdim fikirlerinizi duymak isterim varsa öneriniz yada bu kuzey nasıl sizce bu hafta bi karar vermem lazım :) şimdiden saolun.
Allah analı babalı büyütsün. :) 2 isim koyun bence.

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömür versin vatanını milletini seven bi delikanlı olacak inşallah.
Ertuğrul Kuzey Kaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun Cengizhan Allah analı babalı büyütsün.Senin aklında hangi isimler var?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah analı babalı büyütsün, utku olabilir bence. Anlamı da çok iyi

senin ismin cengizhan oğlanın ismi de metehan olsun.

Allah analı babalı büyütsün reys. aklıma bu geldi nedense başlığı görünce :D

fft226_mf4139777.Jpeg

Tuğrul yada Arslan koyabilirsin. Yada Metehan veyahut Hakan iyi bir isimdir.

Kağan Kaya

Allah anali babali büyütsün renktas.

Semih Kaya olsun :D Saka bi yana ben Metin ismini seviyorum, ileride oglum olursa Metin koymak isterim.

Allah analı babalı büyütsün.
Sefa ismini önerebilirim.
Kulağa hoş geliyor telaffuzu kolay anlamı da güzel.

P9 Gscimbom Mobile

Geri
Üst Alt