Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Allah analı babalı sağlıklı ve Galatasaraylı olarak büyütsün. İsim önerim Samet.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tebrikler kardeşim, ilk kez mi baba oluyorsun bilmiyorum ama muhteşem bir duygu. Umarım doğum sorunsuz bir şekilde geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız ve büyütürsünüz minik aslanı.

İsim konusuna gelince Erman önerebilirim, hem yabancılar Örmın diyormuş, çok da havalı oluyormuş

Şaka bir yana ismin gerçekten Cengizhan ise Çağatay koyabilirsin. Cengiz Han' ın oğullarından birisi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrı bir konu açmak istemedim konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın Allah nasip ederse benim de bir oğlum olucak annesi kuzey olsun diyor burada yıllarca vakit geçirdim fikirlerinizi duymak isterim varsa öneriniz yada bu kuzey nasıl sizce bu hafta bi karar vermem lazım :) şimdiden saolun.
iyi düşünmüşsün bence klasik bir konu olsun hep burdan devam edelim, nostalijik olur.

Benim aklıma sabah sabah isim önerisi gelmedi ama Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun.

Ben de 25 Temmuz'da Allaha şükürler olsun ki baba oldum. Çok güzel bir duygu, kelimelerle tarif edilemez. Allah herkese nasip etsin. İsmi Ertuğrul, şimdi Galatasaraylı bir tulum şart oldu. +1 yazın maçlara... :)

Hayırlı olsun renktaş.. benim de 2 .5 yaşında adı bir oğlum var adı Emir...hem söylemesi kolay hem de bebekken - yetişkinken sırıtmayacak bir isim...Ama fazlasıyla duyabilirsin etrafta buna takılmazsan gayet hoş..

Bunun dışında Aras-Ömer -Mete

Ulan sığırlar çocuk neredeyse askere gidecek hala neyş öneriyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan sığırlar çocuk neredeyse askere gidecek hala neyş öneriyorsunuz

400eb15d1baaa5258a1558ba392451be.jpg
855656f02c7d052db3121f1105caf784.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah sağlıkla sıhhatle ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

ben fikir olsun diye kendi oğlumun ve yeğenlerimin isimlerini yazayım

Asrın
Yalın
Ali Kağan
Mustafa

Tebrik ederim Cengizhan kardeş.

Mustafa Kemal ismini önerebilirim.

Konu kilit +yeni konu açalım pls

Çokta takılmayın isim mevzusuna absurd isimler koymadığınız sürece ismini güzelleştirecek kendisi sonuçta.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Allah analı babalı büyütsün.

Geri
Üst Alt