Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Kayra ismi cok güzel bence veya Berke

Emir iyidir

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olur İnşallah.

Buğra ismini çok severim

Yazdıklarından Mete güzel isim.

Tebrik ederim. :)

2805.jpg

Maaşallah Emmoğlu. Tebrikler..:yuppi:

Allah(cc) kazasız belasız tamamına erdirip, kucağınızda sağlıkla koklamayı nasib etsin.

Sağlıklı ve hayırlı kısmetleriyle gelsin İnşaallah..

İsim bulma heyecanınızın, bu önceliklerin önüne geçmesine müsaade ederek tedbiri elden bırakmayın sakın.

Kendiniz bir isim belirlemiş olsanız dahi, benim naçizane tavsiyem her iki tarafın büyüklerinin gönlünü ve rızasını almadan bu konuyu resmileştirmekte acele etmemeniz. Onlara giderek söze '' Biz bir isim düşündük ama ....'' diye başlarsanız, onlar zaten büyük ihtimalle sizin kararınıza destek vereceklerdir. Bu arada siz de bu şansı büyüklerinizi onore etmek fırsatına dönüştürmüş olacaksınız.:ka19:

Her tavsiyemin sonunda belirtmeye çalıştığım gibi, gene de karar sizlerin.

Gerçi siz çoktan araştırmalara başlamışsınızdır ama, ben genede faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kaç linki de sizinle paylaşmak isterim.

kod661: İSİMLERİN KADER ÜZERİNDE ETKİSİ

İsimlerin İnsan Hayatına Etkileri | Havas İlmi

Ve daha fazlası.. https://www.google.com.tr/#q=yeni doğan isimlendirmenin önemi

2805.jpg

Allah(cc) kazasız belasız tamamına erdirip, kucağınızda sağlıkla koklamayı nasib etsin.

İsim bulma heyecanınızın, bu önceliklerin önüne geçmesine müsaade ederek tedbiri elden bırakmayın sakın.

Kendiniz bir isim belirlemiş olsanız dahi, benim naçizane tavsiyem her iki tarafın büyüklerinin gönlünü ve rızasını almadan bu konuyu resmileştirmekte acele etmemeniz. Onlara giderek söze '' Biz bir isim düşündük ama ....'' diye başlarsanız, onlar zaten büyük ihtimalle sizin kararınıza destek vereceklerdir. Bu arada siz de bu şansı büyüklerinizi onore etmek fırsatına dönüştürmüş olacaksınız.:ka19:

Her tavsiyemin sonunda belirtmeye çelıştığım gibi, gene de karar sizlerin.

Gerçi siz çoktan araştırmalara başlamışsınızdır ama, ben genede faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kaç linki de sizinle paylaşmak isterim.

Teşekkürler !

Biz de büyüklerimize seçtğimiz isimleri söyleyip fikirlerini alacağız elbet :)

Ben de ismin karakter ve kader üzerinde etkili olduğunu düşünürüm hep.

Allah analı babalı, sağlıklı uzun ömürler versin. Arel,Aras,Baran olabilir.

Hayırlı olsun. Metin pekcan olabilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Melih güzel isimdir. (Anlamı da güzel insan demek zaten :) )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle önemli bir soruyu tanımadığın insanlara sorman enteresan. Sadece fikir edinmek istiyorsun herhalde.

Hayırlı olsun bu arada.

Mustafa ismine sempatim olmuştur her zaman, Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin aslan parçasına

Allah anali babali büyütsün.

Arda koyma bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

öncelikle hayırlı olsun dostum tebrik ederim.

sana tavsiyem arap kökenli isimlerden uzak dur türk isimlerine sahip çıkalım.

çağatay

kubilay

atalay

oktay

gökay

alpay

altay

alparslan

atilla

timuçin

cengiz

deniz

ediz

demir

berkay

eray

alpertunga :)

turan

2805.jpg

Her tavsiyemin sonunda belirtmeye çalıştığım gibi, gene de karar sizlerin.

saçma sapan şeylerle milletin kafasını karıştırma cennette arsa satanlardan farkın yok.

Oğlum olursa Toprak, kız olursa Su koyucam. 3 tane daha yapabilirsem, 5. elementide tamamlamış olucam.

Geri
Üst Alt