- 5 Şubat 2013
- 15.498
- 2.680
- 1.828
Kayra ismi cok güzel bence veya Berke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Maaşallah Emmoğlu. Tebrikler..:yuppi:
Allah(cc) kazasız belasız tamamına erdirip, kucağınızda sağlıkla koklamayı nasib etsin.
Sağlıklı ve hayırlı kısmetleriyle gelsin İnşaallah..
İsim bulma heyecanınızın, bu önceliklerin önüne geçmesine müsaade ederek tedbiri elden bırakmayın sakın.
Kendiniz bir isim belirlemiş olsanız dahi, benim naçizane tavsiyem her iki tarafın büyüklerinin gönlünü ve rızasını almadan bu konuyu resmileştirmekte acele etmemeniz. Onlara giderek söze '' Biz bir isim düşündük ama ....'' diye başlarsanız, onlar zaten büyük ihtimalle sizin kararınıza destek vereceklerdir. Bu arada siz de bu şansı büyüklerinizi onore etmek fırsatına dönüştürmüş olacaksınız.:ka19:
Her tavsiyemin sonunda belirtmeye çelıştığım gibi, gene de karar sizlerin.
Gerçi siz çoktan araştırmalara başlamışsınızdır ama, ben genede faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kaç linki de sizinle paylaşmak isterim.
kod661: İSİMLERİN KADER ÜZERİNDE ETKİSİ
İsimlerin İnsan Hayatına Etkileri | Havas İlmi
Ve daha fazlası.. https://www.google.com.tr/#q=yeni doğan isimlendirmenin önemi
![]()
Maaşallah Emmoğlu. Tebrikler..:yuppi:
Allah(cc) kazasız belasız tamamına erdirip, kucağınızda sağlıkla koklamayı nasib etsin.
Sağlıklı ve hayırlı kısmetleriyle gelsin İnşaallah..
İsim bulma heyecanınızın, bu önceliklerin önüne geçmesine müsaade ederek tedbiri elden bırakmayın sakın.
Kendiniz bir isim belirlemiş olsanız dahi, benim naçizane tavsiyem her iki tarafın büyüklerinin gönlünü ve rızasını almadan bu konuyu resmileştirmekte acele etmemeniz. Onlara giderek söze '' Biz bir isim düşündük ama ....'' diye başlarsanız, onlar zaten büyük ihtimalle sizin kararınıza destek vereceklerdir. Bu arada siz de bu şansı büyüklerinizi onore etmek fırsatına dönüştürmüş olacaksınız.:ka19:
Her tavsiyemin sonunda belirtmeye çalıştığım gibi, gene de karar sizlerin.
Gerçi siz çoktan araştırmalara başlamışsınızdır ama, ben genede faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kaç linki de sizinle paylaşmak isterim.
kod661: İSİMLERİN KADER ÜZERİNDE ETKİSİ
İsimlerin İnsan Hayatına Etkileri | Havas İlmi
Ve daha fazlası.. https://www.google.com.tr/#q=yeni doğan isimlendirmenin önemi