Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Tebrik ederim Melih, hayırlı olsun oğlunuz :)

Herkes gibi ben de Mete Alp'i beğendim, fonetik olarak hoş duruyor, üstelik okurken hızlı okunarak Metalp şeklinde de kullanabilir ileride arkadaşları arasında opsiyonlu yani :D

Benim de aklıma Hakan önerisi geldi. Soyadla da uyumlu duruyor Hakan Pekcan

Tebrik ederim Melih, hayırlı olsun oğlunuz :)

Herkes gibi ben de Mete Alp'i beğendim, fonetik olarak hoş duruyor, üstelik okurken hızlı okunarak Metalp şeklinde de kullanabilir ileride arkadaşları arasında opsiyonlu yani :D

Benim de aklıma Hakan önerisi geldi. Soyadla da uyumlu duruyor Hakan Pekcan

Hakan Peker gibi olmuş. :asd:

Soyadla uyumlu olsun derseniz benim onerim Peter Pekcan. Illa Turkce olsun diyorsaniz Mete Alp'i begendim ben de onerilen isimler arasinda.

Evet renkdaşlar , bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Aslında 5.ayına girdi ama ikili üçlü testleri görmeden o heyecanı tam yaşayamamıştık.Artık yavaş yavaş hissediyorum.

Haziran ayı gibi aranıza bir erkek aslan parçası daha katılacak , inşallah!

Eşimle aklımıza gelen isimler:

Arda Mete Pekcan

Metin Pekcan

Çağan

Koray

Mete Alp Pekcan

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. metin ismi güzeldir bence

Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin renkdaş.

Önerim ise Metin Oktay Pekcan.

saçma sapan şeylerle milletin kafasını karıştırma cennette arsa satanlardan farkın yok.

Açılan bu konu içinde dini değerlerle bağdaştırarak tebrik ve dilekler ne kadar fazla yoğunlukta yer tutuyorsa, sende bu eleştirinde bir o kadar haksız ve temelsizsin. işiniz gücünüz bozuk altyapıların ürünü olan dengesiz fikirlerinizle, zaman ve mekan tanımaksızın diğer insanların değer verdiklerine küfredercesine önünüze gelen yerde pislik çıkarmaktan başka bişey değil.

Sen doğru dürüst düşünme kapasitesine sahip, sözünün ederi olan, adam sınıfına layık birisi olsan zaten; bu konunun çirkeflik yapma yeri olmadığını anlayıp, derdini başka yerlerde özel konu açarak anlatırsın. Yaptığın resmen yerini ve haddini bilmezlik.

Bu kadar yeter ŞİMDİLİK.. Çünkü burası bu kendini bilmez saçmalığı daha fazla uzatmanın yeri değil..

Teşekkürler..

Wesley nüfus müdürlüğünden geçmez bence :)

Geçer.. artık istediğin ismi koyabiliyorsun..

Devletin senin çocuğunun ismine karışması yanlıştı zaten.. insan haklarına aykırı..

Bunu Türk olarak söylüyorum.. Kürt kökenli falan değilim ama devletin çocuğun ismine karışması faşizmdir..

Keşke bu ülkede uygulanan bir çok faşist uygulama daha kaldırılsa.. ama malesef iktidar çığrından çıktı artık.. çok daha işleri olmayan şeylere karışıyorlar..

Tebrik ederim, yazdıkların arasında Çağan'ı beğendim

Hulusi Pekcan. Müdür üst düzey bir adam ismi oldu.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende mayis ayinda ilk kez baba olacagim (KIZ). Insallah sampiyonluk ile birlikte cifte mutluluk alirim

bu arada Imran güzel isim

hayırlı olsun kardeşim, rabbim sağlıklı ömür versin inşallah..

Arda Mete yi beğendim ben aralarından, soy isimle birlikte güzel bir tınısı oluyor..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsun.

Tek isim geçerim.

Yiğit PEKCAN

Hayırlı olsun kardeş.Allah analı babalı büyütsün.

Bir erkek çocuğum olursa bende ismini Ömer Kaan koyacam.Düşünebilirsin.

melih bence güzel isim niye degştiresinki

Geçer.. artık istediğin ismi koyabiliyorsun..

Devletin senin çocuğunun ismine karışması yanlıştı zaten.. insan haklarına aykırı..

Bunu Türk olarak söylüyorum.. Kürt kökenli falan değilim ama devletin çocuğun ismine karışması faşizmdir..

Keşke bu ülkede uygulanan bir çok faşist uygulama daha kaldırılsa.. ama malesef iktidar çığrından çıktı artık.. çok daha işleri olmayan şeylere karışıyorlar..

gerçekten o konuyu hiç düşünmemiştim şimdi benim kızın ismi yabancı ancak henüz türk nüfusuna kaydertirmedik isim konusunda bir sıkıntı çıkarmı arkadaşlar ?

Geri
Üst Alt