Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

İsim konusu önemli. Bence kulağa hoş gelmesinin yanında anlamıda güzel olmalı. Bize genelde arap kökenli isimler takılmış. Öyle bir gelenek varmış ama artık bunlardan ufak ufak sıyrılıyoruz. Eski dillerde anlamı çok hoş isimler mevcut. Güzel bir internet araştırmasıyla bulunabiliyorlar. Tavsiyem öyle bir araştırma sonucu hiç eskimeyecek orjinallikte isimler bulmanız.

Allah adıyla analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun inşallah.

Açılan bu konu içinde dini değerlerle bağdaştırarak tebrik ve dilekler ne kadar fazla yoğunlukta yer tutuyorsa, sende bu eleştirinde bir o kadar haksız ve temelsizsin. işiniz gücünüz bozuk altyapıların ürünü olan dengesiz fikirlerinizle, zaman ve mekan tanımaksızın diğer insanların değer verdiklerine küfredercesine önünüze gelen yerde pislik çıkarmaktan başka bişey değil.

Sen doğru dürüst düşünme kapasitesine sahip, sözünün ederi olan, adam sınıfına layık birisi olsan zaten; bu konunun çirkeflik yapma yeri olmadığını anlayıp, derdini başka yerlerde özel konu açarak anlatırsın. Yaptığın resmen yerini ve haddini bilmezlik.

Bu kadar yeter ŞİMDİLİK.. Çünkü burası bu kendini bilmez saçmalığı daha fazla uzatmanın yeri değil..

sahtekarlık yapmaya kalkma sende. öyle bana edep dersi de vermeye kalkışma.

Allah analı babalı büyütsün. Benim aslan parçamın ismi ARAS ! Akrabalar ve tanıdıklarımız çok sevdi ismi ve popüler olmaya başladı yeni doğan çocuklarda

balın arın gibi saçma ismler koymada ne koyarsan koy büyüdüğünde çocukla dalga geçmesinler asortik isim koyacam diye

Baybars olsun ömrü de uzun olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kemalettin ya da ulrich aklıma ilk gelen isimler

Evet renkdaşlar , bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Aslında 5.ayına girdi ama ikili üçlü testleri görmeden o heyecanı tam yaşayamamıştık.Artık yavaş yavaş hissediyorum.

Haziran ayı gibi aranıza bir erkek aslan parçası daha katılacak , inşallah!

Eşimle aklımıza gelen isimler:

Arda Mete Pekcan

Metin Pekcan

Çağan

Koray

Mete Alp Pekcan

babanin ismini ver..yada yengemizin babasi da olabilir..

Erkek olursa Sneijder koy.

Tebrik ederim bu arada. :)

Geri
Üst Alt