Baba Oluyorum...

ismini gscnin koymasını ister misin abi @Mehmet Arslaner
Olur valla güzel olur. Eve geldiğinde fotoğraf ve video atarım hal ve hareketlerine uygun ortak bir isim koyarız. Yalnız moderasyon olarak Serkan'ın ilgili başlıkta yazamayacağının garantisini vermeniz lazım. Tek şartım bu.

Olur valla güzel olur. Eve geldiğinde fotoğraf ve video atarım hal ve hareketlerine uygun ortak bir isim koyarız. Yalnız moderasyon olarak Serkan'ın ilgili başlıkta yazamayacağının garantisini vermeniz lazım. Tek şartım bu.
troll isim olmayacağı sözünü vereyim abi mesela motz gibi

flütdog
flütrador
flütweiler
flüterman
flütiyer

bu tarz isimler bekliyorum ondan

Gelip Y yazar kesin leğen herf

Isim konulana kadar saplarız serkana olmazsa abi, bi mention a bakar.

GSCimbom Mobile App

önerim oscar

Sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun Allah karşısına iyi kişiler çıkarsın bahtı güzel olsun..

Eyvallah dostum guzel insan! Hosgeldin tekrardan. Iyi ki varsin!

@Mehmet Arslaner abim cok sevindim:) Rabbim saga salim kucağınıza almayi nasip etsin ve seni heybetli Serkanin hışmından korusun abi!

Eyvallah dostum guzel insan! Hosgeldin tekrardan. Iyi ki varsin!

@Mehmet Arslaner abim cok sevindim:) Rabbim saga salim kucağınıza almayi nasip etsin ve seni heybetli Serkanin hışmından korusun abi!
Kalben hoşbuldum altın portakalım.Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın iyi ki tanışmışız..

Yeni başlık açmayayım, bir müjdede benden olsun ben de baba oluyorum artık vakti gelmişti.

Dostlarımı tufaya getirmiş gibi olmayayım, anne falan yok ortada tek baba var o da benim, aşağıdaki gibi bir serseri beagle gelecek 2 ay sonra şu an 1 aylık. Arkadaşımın arkadaşının köpeği yavrulamış sahiplendim.

e78e3f1321d280ca233edd882034d66d.jpg

Yeni başlık açmayayım, bir müjdede benden olsun ben de baba oluyorum artık vakti gelmişti.

Ben direk dede olacaksın sanmıştım
Hayırlı olsun tebrikler sağlıklı mutlu bir ömrü olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostlarımı tufaya getirmiş gibi olmayayım, anne falan yok ortada tek baba var o da benim, aşağıdaki gibi bir serseri beagle gelecek 2 ay sonra şu an 1 aylık. Arkadaşımın arkadaşının köpeği yavrulamış sahiplendim.

e78e3f1321d280ca233edd882034d66d.jpg
Çok can yakarsın bununla jkhvjhc

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ömrü de bahtı da açık olsun. Baba olmanın ne demek olduğunu seninle iletişim kurmaya başladığında tam olarak anlayacaksın.

Geri
Üst Alt