Babamı Kaybettim

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.

Başınız sağ olsun

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin renktaş

Başın sağolsun kardeşim. Mekanı cennet olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasayanlar bilir baba kaybetmek ,neyse

Basin sag olsun

Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin. Sana ve ailene sabirlar dilerim kardesim.

Basin sağ olsun renktas

ub.msji

Başın sağ olsun kardeşim. Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Serkan. 9 ay 11 gün oluyor. Keşkelerle geçen 9 ay.
Degerini bilin arkadaşlar bu şeylerin malesef olup bittikten sonra yapabilecek hicbiseyiniz kalmıyor. Gidin sarılın annenize babanıza, kardeşinize. Ölümün oldugu bir hayatta hiçbirseyi de dert etmeyin.

Çok zor sürec tekrardan Allah rahmet eylesin. Diliyoruz ki daha iyi yerlerdedirler...

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt