Babel: "Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi"

Mertens GIFs | Tenor

geçtiğimiz gün benimde aklıma geldi.

senin şansızlığın taylan ve berkan orta sahası ile oynamış olmasııydı

Hadi Babel hadi, çok konuşma Eyüp'ü süper lige çıkart işe yara. Mertens 35 yaşında süper lig kralına geliyor kendisi 2. ligin yolunu tutuyor. Çok para aldığı için değil çok para alıp az iş yaptığı için gönderildi bunu bile anlamamış.

Bjk'den ayrılınca oraya salladı, bizden gidince şimdi de bize sallıyor, tinere yalakalık yapıyor. Karaktersizliğini my truth diye yediriyor.

Neden Beşiktaş maçına gidiyor muş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezonluk en az 3.170.000m€ maliyetin vardı senin de Babel efendi. Mertens'in senden fazla kazanacağı 800bin€'yu da marka katkısına sayabilirsin. Senin maaşından çıkıp +800bin€ ile Mertens aldık diye bakıyoruz biz. Teraziye koyulduğunda bence bayağı vizyonlu bir hareket.

Elemanin fiyasko transferi kulube kotuluyor

lol

Evt at agizli seninle ayni seyleri soylemis.

Torrent, yapısallık anlamında Türkiye'de çalıştığım en iyi hocaydı. Net bir insandı ve size gelip, 'Senden bunu yapmanı istiyorum, yapamazsan oynamazsın' diyordu. Bu sezon Torrent olsa daha iyi işler yapabilirdi. Geçen sezon kadro çok kötüydü. Guardiola olsa dahi berbat işler yapabilirdi…"

Babel'in yorumuna pek katılmıyorum çünkü Mertens ve Mata çok doğru transfer politikalarıydı bu transferlerin bence eleştirilecek yönü yok, İki oyuncu da 1 yıllık ve opsiyonlu sözleşmelerle geldi iki oyuncunun da muhteşem kariyerleri var ve takıma çok büyük bir tecrübe ve liderlik katacak oyunculardı. Yanlış olan işler Feghouli ve Babel gibi isimlere 3-4 yıllık kontratlar vermekti ve bunun ceremesini 2-3 yıl çektik zaten. Bu sene yapılan transferlerin neredeyse tamamı doğruydu ve Galatasaray'a yakışan bir transfer politikası uygulandı.

Son düzenleme:
Babel'in şunu anlaması lazım Galatasaray seni yaşlı olduğun için değil geldiğinden beri leş bir performans gösterdiğin için gönderildin o yüzden sadece 2. Ligden teklig aldın ama örnek gösterdiğin mertens'e ise juventus da teklif gönderdi

marteens senin gibi gününü instagram ve tiktok da geçirmiyor!!

Topu sağına çekip dağlara taşlara vur diye mi 3 milyon daha verecektik sana

Evt at agizli seninle ayni seyleri soylemis.

Torrent, yapısallık anlamında Türkiye'de çalıştığım en iyi hocaydı. Net bir insandı ve size gelip, 'Senden bunu yapmanı istiyorum, yapamazsan oynamazsın' diyordu. Bu sezon Torrent olsa daha iyi işler yapabilirdi. Geçen sezon kadro çok kötüydü. Guardiola olsa dahi berbat işler yapabilirdi…"
Onu mu diyorum gergedan organı

At ağızlı ve gergedan organı yeterli gerginlik seviyesi katmiyor arkadaşlar daha ciddi hakaretler rica ediyorum

Mertens kim sen kim. Yaptığı işe saygısı olmayan bir tinerci eskisisin sadece

Vefasız nankör çöp herif, kendini kıyasladığı kişiye bak. Komedi, seni bu kulübe sokmak çok büyük hata idi. Zehir zıkkım olsun söğüşlediğin paralar

Geri
Üst Alt