Babel: "Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi"

oldum olasi sevmedim bunu
hep nefret ettim
fatih hocamla arami actim bunun yuzunden (suc hocada görüldügü uzere)

zaten su fbjkden bize gelipde hayrini gördügümüz kimse yok almayin arkadas almayin dunyada topcumu yok

Fatih hoca bu 10 mac sonra gol atinca
bize yarim saat nutuk okumustu bunun hakkinda mac sonu hic unutmam
o gun fatih hocanin bittigini anlamistim
eski ft olsa bu serefsizle 2 dakka konusur sonra yuzune bakmazdi
yaslilikla birlikte insan secimleride hep yanlis oldu

youtuber babel aklınca gündem olma peşinde. Git rap albüm falan çıkar, futbolculuğun biteli yıllar oldu.

Yaşlı diye değil mal olduğun için gönderdik pembe kafalı ebrar

Beşiktaş maçına gidermiş Galatasaray maçı yerine. Defol git seni isteyen mi var zaten.

Kes, ağır ağır kaleye gidip rakip defans yerleşince topu sağa çekip auta atmaya devam et.

Mertense juve ve GS teklif yaparken sana nie kimse teklif yapmadı da eyüpsporda takılıyorsun lan

Mertensin tırnağı olamaz hem kariyer, skor yapma, kreatiflik ve bir çok konuda. Ayrıca göz var nizam var. Adam yanlış bölgede olmasına rağmen bizdeki kariyerinde kapamarigi kadar top kapıp savaşıyor. Zaten kontrat detayları ile bile gayet iyi transfer olduğu asikar

bende seninle aynı yaştayım ama sana verilen parayı da bana vermezler... hmm ilginç bir durum

Mertens'i Juventus istiyordu sense Eyüpspor'a gittin. En gıcık kaptığın topçulardan biriydi. Abi şunu bırakmak lazım rakip kulüple özdeşleşmiş adamları almıcam olmuyor çünkü kimya tutmuyor. Gedson da bjk de bizdeki gibi değil mesela.

By nankör,
Futboldan silindiğinde adını kimse anmayacakken, Mertens Napolinin efsanesi olarak anılmaya devam edecek.

Babel yaş nedeniyle değil performans eksikliği nedeniyle gönderildiğini anlamamış. 3 senedir imza parası ile birlikte aldığı maaş da Mertens’den az değil.

Bir tercih yapacak olsan; Galatasaray maçına mı, yoksa Beşiktaş maçına mı gidersin?

Ryan Babel: "Beşiktaş tabi."
Seni alıp getirenlerde kabahat milyon milyon para aldın 4 senede insan 1 tane maç aldırır onuda yapamadın mertens Bi tarafını yırtıyor sahada yüzsüz herif.

Ulan aygır, Mertens'le kendini bir mi tutuyorsun?

Geri
Üst Alt