Babel, Galatasaray'a Gözyaşlarıyla Veda Etti!

yorumlar üzücü

Fegh gibi yalandan yatmadı her sene elinden geleni yaptı en azından yetenekleri el verdiğince.

Hiç sevmiyorum şu herifi.

Çöpe atılan 9,5 Milyon € olarak görüyorum.

O parayi bir daha göremeyecek diye olabilir. Artik 700 bin maasla her gördügü abuk zubuk NFT'leri alamaz diyedir

101 maç 16 gol 8 asist - 2,5 milyon Euro maaş. Neredeyse hiçbir şey yapmadan aldığım *2,5 milyon Euro'yu kaybetsem ben de üzülürdüm.

sevgili berk,

yaniliyor muyum ? < - >. 3.3 m civari aliyor du diye okumustum-yabanci sitelerin birinde. *resmi sitemizde yazan rakam *senin bahsettigin gibiyse, bu sorumu gormezden gelebilirsin.

bu sezonki performansi icler acisi : 30 mac 3 gol 1 asist.....

misal yeni gelen tecrubesiz *morutan bile 25 macta 3 gol 3 asist yapmis...
aldiklari maasi kiyas bile yapmak abes kacar.

onceden de dedim, sezon baslarken de dedim,biterken de diyorum; cok hatali bir transfer oznesi idi.....

bir de kalmasi icin bir kac mesaj gordum sozlukte. saygi duymakla beraber , tek diyecegim ,sozun bittigi yer.

sevgili berk,

yaniliyor muyum ? < - >. 3.3 m civari aliyor du diye okumustum-yabanci sitelerin birinde. *resmi sitemizde yazan rakam *senin bahsettigin gibiyse, bu sorumu gormezden gelebilirsin.

bu sezonki performansi icler acisi : 30 mac 3 gol 1 asist.....

misal yeni gelen tecrubesiz *morutan bile 25 macta 3 gol 3 asist yapmis...
aldiklari maasi kiyas bile yapmak abes kacar.

onceden de dedim, sezon baslarken de dedim,biterken de diyorum; cok hatali bir transfer oznesi idi.....

bir de kalmasi icin bir kac mesaj gordum sozlukte. saygi duymakla beraber , tek diyecegim ,sozun bittigi yer.

Yıllık 2.5 + imza parası almıştı diye hatırlıyorum. Belki imza parasıyla birlikte 3.3'e geliyordur yıllık.

3 sezondur anamızı ağlattın

Birazda sen ağla ulan pembe kafa

Geri
Üst Alt