Babel, Kasımpaşa Yolunda!

Dakika 70’e gelirken Emre akbaba arda ve babeli ısınırken görmek beni kahrediyor

•quod erat demonstrandum•

Kasımpaşa 1.500.000 Euro bonservis versin biz de maaşını ödeyelim ( el altından )

Ya da direk sözleşmeyi karşılıklı fesih edip Maaşından direk çıkalım maaşından yarısında el altından verelim

•quod erat demonstrandum•

Kasımpaşa ya birde bonus verip oyuncu misal Adana Demirspor a kiraladığımız genç kiralık olarak onun da maaşını karşılayıp paket yapabiliriz .
Ha birde fatih vardı onu geri verelim bedava .
Fair play adına

Futbol hayatı boyunca tek yaptığı topu çekip, ayak içi dışa vurmaktan başka bir özelliği olmayan, kompleksli bir şahıs.

Tez zamanda yollanması dileğiyle.

bence gitmesi gereken ilk yabancı ikilisi falçao-babıl.. güzel haber.. tamamına ersin..

Bonservis istemedigimize göre maasin tamimini ödesinler. Ben karsiyim, kendileri isteyince bir kurus vermezler, bize gelince 10 milyondan kapi aciyorlar. Diagne'ye verilen 13 milyon euro'luk kazigi unutmadik.

Paşa maaşının 1ini odesin 1.5 bizden olsun hemen paket yapalim

O rakamlara gelmesini istemedigimi belirtmistim. Cok sacma bir sozlesmeydi.
Giderse cok sevinecegim.

Feghouli, Falcao ve Babel giderse bu yonetimi tebrik ederim.

Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir

Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kasimpasa'nin limiti 112.642.119 TL

Bu adamin garanti ücreti 32.000.000 TL

Maas bütcesinin %28'i demek bu.

Babele Kasımpaşa en fazla 800bin Euro verir. Babel maaşının üstünü bizden talep eder. O kısımda ne kadar düşünebilirsek bizim için kardır. Bonservis filan ödemezler

Geri
Üst Alt