Babel, Kasımpaşa Yolunda!

Yarısı biz yarısı Paşa biter işte.

Donk Paşa değil Gümrük'e gitmedi mi ?

Tamamını ödemeyeceklerse kalsın derim. Babel işe yarar Randers maçında ilk golü güzel hazırladı. Full gençlerle şampiyon olamayız Feguoli ve Babel bu sezon 4-5 maç alabilir.
Yabancı başka oyuncu düşünüyor olabilirler maliyeti de azaltma düşüncesi vardır muhtemelen

Vergi mevzusundan dolayı bonservisiyle imza atarsa maaş konusunda Paşa sıkıntı yaşar. Kiralık olarak 1 m euro falan ücret alırız maaşını biz öderiz

ne uzun yolmuş yaw kaç gündür gidemedi

son durum nedir ?

hoca halen umutlu mu kendisinden...
detayli yazmaya degmez bir durumun oznesi....
konu hakkinda nacizane son diyeceklerim;
illa hoca aldi diye sozlesmesinin sonuna kadar bitik halede bizde kalacak ve sure alacak diye bir kaide ve kural yok bildigim kadariyla.

Kaldı bu elimizde yine 3 milyon Euromu çöpe gitti.Terimin evlat kadrosu ile kalanlardan.

hocanın çok isteyerek aldırdığı bi topçuydu. o yüzden yolu açık olsun diyelim şimdiden.

Bugün gidip gitmemesi önemli olmayan tek oyuncu çünkü yurt içinde transfer 8'ine kadar sürüyor, Eğer gerçekten gidecekse Uefa kadrosunda olup olmamasından anlaşılır durumu.

Bugün gidip gitmemesi önemli olmayan tek oyuncu çünkü yurt içinde transfer 8'ine kadar sürüyor, Eğer gerçekten gidecekse Uefa kadrosunda olup olmamasından anlaşılır durumu.

*son duruma yonelik ,gelen yanitlara tesekkur ediyorum...

*8 eylul.
tek teklif yanilmiyorsam ; *kasimpasa.

teorim;

*ya kasimpasa son gunde ben vaz gectim derse ?

*kulubun yerinde olsam *bu olasiliga karsi on imza vs yapardim kasimpasa kulubuyle...

diger alternatif ; babel'e kendine kulup bul ister hollanda ister x bir lig(daha saat varken,,) .

elde kalirsa yorumsuz bir durum ortaya cikar. hoca sayet cidden yapilanma vs diyorsa ,birakmali tutmayan isimleri...

yeni sezonun bugune dek gecilen sureci kapsaminda;
altyapiya o kadar guvenmiyorsa ,ileride hocaligi biraktiginda buruk bir tat birakir >
son geldigimde hangi oyuncuyu ust yapiya cikardim da a takim oyuncusu oldu...sorusu yoruma acik olur taraftarlar arasinda. yeni sezon as kadrosunda altyapi bazli bir kac oyuncu olur ve sure alirlarsa tebrik ederim memnun olurum bir taraftar olarak.

ozan dan sonra var mi ust yapiya cikan ve sure alan as kadro da kalan ?

daha yunus'a guvenip kadroda tutmamayi dusunuyoruz yazilanlara bakilirsa.
hep kira hep kira nereye kadar ? gelisim gostersin mac kondisyonu vs olsun tecrubelensin diye gonderilen misal yunus, gidip ads de oyle veya boyle sezon genelinde oynuyor , takimina kendince faydali oluyor.

bu kiralik hikaye de, tek sezonluk istenen pozitif surec esigi gecilmis gibi oyuncu ozelinde. simdi biz bunu bir ust seviyeye tasimak icin oyuncumuza degerimize kendi bunyemizde sans vermeliyiz diye dusunuyorum.
babel'in aldigi sureyi yunus alsa ne kaybederiz ? tutmazsa bile bu sezon as kadrosundaki surelerinde,- piyasasi herdaim vardir icte. ama kiralik ama bonservisli.

sahsen artik babel'in bir sey verecegini dusunmuyorum,ozellikle oynadigimiz oyun sablonunda. malesef *ball hog olarak imza suresi bitene kadar sans bulur bu gidisle ,gorunen o gordugumuz kadariyla.....

sayet kasimpasaya giderse. hocayi takdir ederim yeni yapilanma konusunda sahsen nacizane ikna olurum kadro yapilanmasi ozelinde.

Geri
Üst Alt