Babel, Şener, Yusuf ve Adem Sağlık Kontrolünden Geçti

Bahcelievler medical parkta olmuslardır kesin yok mu foto moto haber yapmayı biliyolar

Yerliler arasında çok fazla kalite farkı yok. Birkaç isim dışında yerliye para verilmez. Bonservissiz gelmeleri iyi sözleşmeleri de uygun yapılırsa rahatlıkla elden çıkarılır.

Mariano yolcu heralde, Babel iyi oyuncu da 1+1 olmalıydı bana göre, he gelmezdi derseniz de gelmesin sanki topçu kalmadı. Adem ve Yusuf'a bişey diyemiyorum Allah akıl fikir versin. Yusuf'u bayadır izlemedim çıkış yaptığında iyiydi de 50 sene olmuş. 11'e alınacak oyuncular önemli zaten bunlar ligde iş yapsa yeter tayfası gibi duruyor.

Babel ilk11 için geldi.
takımda Türk oyuncu kalmadı bu şener yusuf adem 8 kişilik zorunlu Türk kadrosunu doldurmak için. Emre sakat önümüzde sene yok.
yunus,ahmet ç,emre t,ömer b,mugdat 5kişi ediyor. Selçuk da kalırsa 6 kişi, geri kalanlar için bonsvervis verilmesini mi istersiniz?
Yok arkadaşlar hala yabancı serbest sanıyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son form durumu itibariyle premier league'da bile ön plana çıkmayı başarabilmiş bir oyuncunun çöp olduğunu iddia etmek de iyiymiş.
Yaş olayına da HER OYUNCUDA takılmamak lazım. Hollanda milli takımının banko oyuncusunu Çin-Arap pazarına 35'inde bile her türlü satarsin. Örnek: Gomis.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum. Babel çok iyi, Şener ve Yusuf da (maliyetleri düşük ise) yerli ve büyük takım tecrübelerinin olması açısından alternatif oyuncular olarak gayet denenebilir transferler.

Ftnin kendini kovdurup adanaya kebabcı zinciri acacagına dair söylemler geliyordu sanırım dogruymus

thumbs_b_c_e4cb7dddeb05950ba3d8e1f12cdf1ebb.jpg

Son form durumu itibariyle premier league'da bile ön plana çıkmayı başarabilmiş bir oyuncunun çöp olduğunu iddia etmek de iyiymiş.
Yaş olayına da HER OYUNCUDA takılmamak lazım. Hollanda milli takımının banko oyuncusunu Çin-Arap pazarına 35'inde bile her türlü satarsin. Örnek: Gomis.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum. Babel çok iyi, Şener ve Yusuf da (maliyetleri düşük ise) yerli ve büyük takım tecrübelerinin olması açısından alternatif oyuncular olarak gayet denenebilir transferler.
Yanlız her şeyden önemlisi asıl golcumuz ve as orta saha ikilimizin ne olacağı.
Hocanın bahsettiği revizyonun 2. kısmı bu olacak. Merakla bekliyorum.

yaşlı oyuncunun ne olacağı belli olmaz. bir anda çakılabilir performansı.

bence her türlü risk. maaşı yüksekse daha büyük risk.

elbette gönül ister senin dediğin gibi olsun ve satabilelim.

Babel iyi, şener eh işte, yusuf kötü adem ise rezalet bir transfer.
Muhtemelen sadece kupada ve antreman maçlarında oynayacak 2 topçuya dünya para vermek ne kadar mantıklı. Umarım 1 yıllık anlaşılır bu ikisyle yoksa seneye yazın göndermek için üste para veririz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt