- 18 Kasım 2010
- 24.173
- 788
- 1.963
Bahcelievler medical parkta olmuslardır kesin yok mu foto moto haber yapmayı biliyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babel de diğerleri gibi çöp
zaman gösterecektir
Yok arkadaşlar hala yabancı serbest sanıyor.Babel ilk11 için geldi.
takımda Türk oyuncu kalmadı bu şener yusuf adem 8 kişilik zorunlu Türk kadrosunu doldurmak için. Emre sakat önümüzde sene yok.
yunus,ahmet ç,emre t,ömer b,mugdat 5kişi ediyor. Selçuk da kalırsa 6 kişi, geri kalanlar için bonsvervis verilmesini mi istersiniz?
O kuşların hayali. Sen eski bir kuş avcısı olarak böyle dusunmuyorsundur.Ftnin kendini kovdurup adanaya kebabcı zinciri acacagına dair söylemler geliyordu sanırım dogruymus
HostFtnin kendini kovdurup adanaya kebabcı zinciri acacagına dair söylemler geliyordu sanırım dogruymus
Ftnin kendini kovdurup adanaya kebabcı zinciri acacagına dair söylemler geliyordu sanırım dogruymus
Yanlız her şeyden önemlisi asıl golcumuz ve as orta saha ikilimizin ne olacağı.Son form durumu itibariyle premier league'da bile ön plana çıkmayı başarabilmiş bir oyuncunun çöp olduğunu iddia etmek de iyiymiş.
Yaş olayına da HER OYUNCUDA takılmamak lazım. Hollanda milli takımının banko oyuncusunu Çin-Arap pazarına 35'inde bile her türlü satarsin. Örnek: Gomis.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum. Babel çok iyi, Şener ve Yusuf da (maliyetleri düşük ise) yerli ve büyük takım tecrübelerinin olması açısından alternatif oyuncular olarak gayet denenebilir transferler.
Son form durumu itibariyle premier league'da bile ön plana çıkmayı başarabilmiş bir oyuncunun çöp olduğunu iddia etmek de iyiymiş.
Yaş olayına da HER OYUNCUDA takılmamak lazım. Hollanda milli takımının banko oyuncusunu Çin-Arap pazarına 35'inde bile her türlü satarsin. Örnek: Gomis.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum. Babel çok iyi, Şener ve Yusuf da (maliyetleri düşük ise) yerli ve büyük takım tecrübelerinin olması açısından alternatif oyuncular olarak gayet denenebilir transferler.
![]()
2010-2011e geri döndük.
Miğdem bulandı bu hayırsızları görünce![]()
2010-2011e geri döndük.