- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
kalede aykut zapata forvette batdal hey gidi günler heyMiğdem bulandı bu hayırsızları görünce![]()
simdi muslerayi satip onuru futbola döndürürsek tamamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalede aykut zapata forvette batdal hey gidi günler heyMiğdem bulandı bu hayırsızları görünce![]()
Muğdatın sözleşmesi bitti sanırım yani yenilenmezse bizim oyuncumuz değilBabel ilk11 için geldi.
takımda Türk oyuncu kalmadı bu şener yusuf adem 8 kişilik zorunlu Türk kadrosunu doldurmak için. Emre sakat önümüzde sene yok.
yunus,ahmet ç,emre t,ömer b,mugdat 5kişi ediyor. Selçuk da kalırsa 6 kişi, geri kalanlar için bonsvervis verilmesini mi istersiniz?
Babel hariç hepsi Kadro derinliği için...yedek için ne bekliyordunuz acaba ben onu merak ediyorum....bunlar turkiye ligi icin bile yetersiz
kalede aykut zapata forvette batdal hey gidi günler hey
simdi muslerayi satip onuru futbola döndürürsek tamamdir
3-5 falan yemesek diye dua ettigimiz bir macti. lorik cana ölümüne oynamisti. pino tek basina maymun etti ama kadiköy laneti sebebiyle maci kazanamamistik..Bir fener maçında pino volkana çalım atmıştı bücür gökhan çıkarmıştı ne sinirlenmiştim