Babel, Şener, Yusuf ve Adem Sağlık Kontrolünden Geçti

Adem gelirse oynadığı her maçta zaplayıp golf izlerim daha iyi.

Gözlerim ve midem kaldırmaz artık o malı bizim forma ile sahaya çıkarsa.

Takibi bırakırım full belki de daha önce belirttiğim gibi de .....o işte galiba beni aşar :)

Babel ilk11 için geldi.
takımda Türk oyuncu kalmadı bu şener yusuf adem 8 kişilik zorunlu Türk kadrosunu doldurmak için. Emre sakat önümüzde sene yok.
yunus,ahmet ç,emre t,ömer b,mugdat 5kişi ediyor. Selçuk da kalırsa 6 kişi, geri kalanlar için bonsvervis verilmesini mi istersiniz?
Muğdatın sözleşmesi bitti sanırım yani yenilenmezse bizim oyuncumuz değil
A.Çalık ve Ömer muhtemelen vedat takasında kullanılacak
Yerli oyuncumuz neredeyse yok gibi

babel okey de yusuf ve adem fiyasko hele adem karakter olarak ağır fiyasko

şu transferleri yapanda yaptıranda haindir benim gözümde efsaneyi falan yemişim koskoca galatasaray adem yusuf şener transfer etmez

Bazilari ya artniyetli ya da anlamak istemiyor. 14 Turk oyuncu koymak zorundasin! Hatta belki daha da fazlasi gerekecek. Gecen sene Sinan ve Yunus disinda Turk hamle oyuncun yoktu. Yasin yok, Sinan gitti, Atalay cop, Yunus cop. Recep yetersiz, Emre Akbaba sakat, Selcuk les. Herkese bir kulp buluyorsunuz.

Ulan bu takimda kimi oynayacak yerli olarak veya yedek olarak. Elestirmeden once biraz dusunun artik. Yok yok yerli yok. Bu takimin yerliye de ayiracak bonservisi yok. O yuzden bedelsiz oyle veya boyle ortalama seviyedeki yerlileri rotasyon olsun diye topluyor. Cok beklentiye girmeye gerek yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her zamanki gibi transferde rezillklere devam ediliyor.

Fatih terimi çok severim.Türk futbolu üzerinde etkisi inanılmaz.

Ama artık şu transfer işinde birilerine danışsın.Ben herşeyi bilirim havasında muğdat,adem,yusuf gibi adamları alarak kendisininde çok büyük katkısı olduğu Galatasaray marka değerine zarar vermesin.

Yerli olarak böyle transferleri feneri bırak bjk bile yapmıyor.
Git kardeşim genç gurbetçi al.Alt yapı oyuncularına daha fazla şans ver.

Allah rızası için şu hırslarınız,inadınız Galatasaray sevgisinin önüne geçmesin.

Şu takım Her sene revizyon yapmasın artık.
Yahu şampiyon oluyoruz.Gene revizyon yapmak zorunda kalıyoruz.Çünkü transfer dönemleri illaki fiyaskolara imza atacaklar.Çok basit hatalar yapmakdan bıkmadılar.

Herkes üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri demiş. Demek ki bu transferler faydalı olacak.

Hadi Yusuf'a tamam derim Terim belki adam eder,
Hadi Şener'e okey derim yerli rotasyon için ücreti de düşükse eywallah

Ama Adem'i savunan futbol yoksunudur. Malatya'nın kovaladığı bile diyemeceğim fiktiri çektiği adam , Sergen ufacık bir kıvılcım görse kalsın derdi. Adem'i benim bünye kaldıramıyor. Ücretini duyarsam ne yaparım bilmiyorum.

Engin Baytar'I tercih ederim DAHA NE DİYEYİM.

Bu 4 cop kupa maclarinda bile fark yaratamaz.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

babel iyi topçu

kendisini gerektiğinde santrafor olarak da oynatırız

iki de santrafor alacağımıza göre

4. santrafor olarak alınan ademin veya menajerinin kulüpteki kankaları da bir kaç sene içinde açığa çıkar artık

Olanaklar kısıtlı olduğu için yabancı transferlerine maximum kaynak ayırabilmek için yerli ve bonservisi elinde oyuncularda böyle bir seçim yapılmış.Ben başta Babel olmak üzere hepsinden verim alınabileceğini düşünüyorum.Daha iyileri bulunabilirmiydi belki evet ama hocaya güveniyor ve seçimlerine saygı duyuyorum şahsen.

garry rodrigues ile ilgili görsel sonucu
bruma galatasaray ile ilgili görsel sonucu
onyekuru galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Atletik, suratli ve teknik futbolcular kanatta bizde hep is yapmistir o yuzden yine boyle bir topcu lazim sol kanata

Jimmy nerde? Bu cöplerin arasinda gene Futbol oyniyacak tek kisi olurdu oda olmadi heralde

Babel her türlü iyi, Şener ve Adem aldıkları paraya oranla kötü olmayabilirler ama tarihin en kötü Bursa kadrosunda istikrarlı şekilde ıslıklanmayı başarabilmiş Yusuf'un ne gibi katkısı olacak merak ediyorum. Bu herife sabır gösterecek challange'ı yaparken Yunus Akgün'e benchten 1 yıl sabır göstermeyi göze alamamanın nedenini merak ediyorum. Millet alt liglerden, yabancı ülkelerden yerli oyuncu kaparken Galatasaray'ın en ufağı 27 yaşında, gittikleri hiçbir yerde dikiş tutturamamış 3 yerli oyuncudan ŞL sezonu arefesinde ne beklediğini merak ediyorum. Çok şeyi merak ediyorum, hepsinin cevabını da sezon başladıktan sonra çok geçmeden alacağımız düşünüyorum. En nihayetinde olay haklı çıkmak, haksız çıkmak değil. Her şey Galatasaray için, hepsi hayırlı uğurlu olsun.

Bence Şener de stratejik olarak iyi bir transfer. Yerel ligde sağ bek olarak rotasyonda ciddi şekilde kullanılabilecek bir oyuncu.
Fenerbahçe kovdu gibi bir durum da yok. Sözleşmesini uzatmadigi için bir nevi kadro disiydi.
Tabi maliyet çok önemli. En son maliyetini öğrendikten sonra değerlendiririz.
Babel'i mesela saha içi olarak çok olumlu buluyorum ama maliyeti açıkçası biraz fazla geldi.

Bir fener maçında pino volkana çalım atmıştı bücür gökhan çıkarmıştı ne sinirlenmiştim
3-5 falan yemesek diye dua ettigimiz bir macti. lorik cana ölümüne oynamisti. pino tek basina maymun etti ama kadiköy laneti sebebiyle maci kazanamamistik..

Şener'e de kesin 10 milyon lira falan veririz. Şaşırmam.

Geri
Üst Alt