Babel'den Tepki!

Üstünü bile değiştirmeden twittera giriyor alfa.

olsun babel yerine mustafa oynasa el çalınmazdı.

Gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama ben sahada hiçbir tepki görmedim. Zaten hakemler ne karar verirse versin başımızı eğip eyvallah çekiyoruz
melo gittiğinden beri böyle. rakip sert hareket yaptığında bile kızmıyor bizimkiler. ligin en mülayim ekibiyiz.

Samsuna yapılan hata neyse bu da benzeridir. Futbolu çok iyi bilmene gerek yok gözü olan biraz kuralları bilen herkesin onun el olmadığını bilir. Buna el çalıp vidal in yarım metre açık eline calmitorlar. Kural ne yaw biri bana açıklasın. Saçma sapan işler saçma sapan kurallar eyyamcı hakemler futbol bilmez var merkezi.
Maç o topa kalsaydı ne olacaktı?

GSC Mobile App

Samsuna yapılan hata neyse bu da benzeridir. Futbolu çok iyi bilmene gerek yok gözü olan biraz kuralları bilen herkesin onun el olmadığını bilir. Buna el çalıp vidal in yarım metre açık eline calmitorlar. Kural ne yaw biri bana açıklasın. Saçma sapan işler saçma sapan kurallar eyyamcı hakemler futbol bilmez var merkezi.
Maç o topa kalsaydı ne olacaktı?

GSC Mobile App
Kural doğaçlama kim ne uydurursa.
Adamların ellerinde kitapçık, başlarında çoban bir hakem, önlerinde 16 tane kameradan ekran var ve hala yanlış karar veriyor olmalarini iyi niyete(!) yorarak bu kadar gerzek heriflerin bu sektörde olmaması gerektiğini kabullenip toplu kıyım gerekiyor.

Bu biraz şeye benziyor defter kitap açık sınavda hocanın derste vermiş olduğu örneğin sayılarını değiştirip sınavda sorması ve öğrencinin de doğaçlama sallaması neyse bu da o. O çocuk dersle ne kadar ilgiliyse bu herifler de konuyla bu kadar ilgililer. Boşa ısrar etmeye gerek yok.

Heriflere Ocak ayında kampta örneklerle bakın bu şekilde olursa şunu şunu yapın, şunu yapmayın dediler 3 gün sonra herifler ne denildiyse tersini yaptı.
Hakem hatası diye bir tartışma olmaması gerekiyor ülkede, eline bu kadar teknolojiyi verdiğin adamlar hala hata(!) yapabiliyorsa sözün bitip icraatlerin başlaması gerekmekte.

Bu federasyonu ve kurullarını devirmeden gelecek sezon yine aynı senaryoyu önümüze koyarlar.Federasyon değil fenerbahçe kongre üyeleri birliği resmen bunlardan adalet beklemek hayalcilik.

Geri
Üst Alt