Bacary Sagna Manchester City'de

Bu kadar boktan transfer olmaz . Zabeleta var o olmadi Richards var . Richards'i gonderecek ve Zabeleta'yla rotasyon oynayacak adam ariyorsan da bu Sagna olmaz arkadas sen Manchester City'sin . 31 yasinda vasat bi sag bek hem de senelik neredeyse 10 milyon euro komik .

Basının sallaması da olabilir. Bekleyip görmek lazım. Ama inanmak istemiyorum doğrusu. Şampiyon bir takımsın, mis gibi kadron var, CL'nin hatrı sayılır takımlarından birisin artık, gelecek sene için de şimdiden ligin en büyük favorisisin vs vs herneyse. Sen bunlara sahipken hangi mantıkla gidip Sagna'ya yıllık 9.6 verirsin? Bu inanılmaz bir çılgınlık olsa gerek.

Vay be 31 yaşındaki bir sağ bek oyuncu 3 senede toplam 86 trilyon para mı kazanacak yani. Üstelik de sezonun yüzde 80'inde yedek bekleyecek bir adam. Bu kadar mı enayi ulan bu futbol denilen sektör. 86 trilyonla kaç tane küçük çaplı fabrika kurulur, kaç tane insan ekmek yerdi. Bu kadar mı adaletsiz olur bir dünya..

Bu adamın adı bizle geçtiğinde istemeyenler vardı. Aynı şekilde Kolo Toure'yi de geçen sene istemeyenler vardı ve Liverpool'a gitmişti.

Bu adamın adı bizle geçtiğinde istemeyenler vardı. Aynı şekilde Kolo Toure'yi de geçen sene istemeyenler vardı ve Liverpool'a gitmişti.

Salgado da Real'de oynuyordu. İstermiydin mesela? Ben istemezdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Şuan City'nin profesyonelce yönetildiğiyle ilgili tüm söylentilerimi geri alıyorum eğer haber doğruysa. 8 yaşında, az çok futboldan çakan bir çocuğu bile görüşmeye göndersen Sagna'ya 9.6 milyon euro demezdi. Harbiden inanılmaz birşey lan bu, şoktayım.

Kolo Toure Liverpool'a gitti de ne oldu? Rezil oldu forma görmedi iste.

Sagna transferine gelince; Iyi transfer ama fazla para be..

Alves i neden almadilar bunlar .

Sagna ya tesekkur ederim United in teklifini geri cevirdigi icin :)

muhtemelen bu sezon katkı sağlar seneye sallanır yedek kalır 3.sezondada parasını verip fesh ederler türk kulüpleri kapar 34 de :D

Şu city gibi dandik klüpleri arap şeyhlerinin oyuncağı haline getirirseniz sonuc bu olur.

Futbolun keyfi rekabette ama bu adamlar rekabeti vs herşeyi baltalıyor.

Biz 10 m € bonservisi zor verirken adamlar gereksiz bir transfer için 10 m € maaş veriyorlar şaka gibi :)

Salgado da Real'de oynuyordu. İstermiydin mesela? Ben istemezdim.

Oyuncu olarak beğenilip beğenilmemesinden bahsetmiyorum. Şimdi bakıyorsun Manchester City , Liverpool tecrübeli oyuncuyu uygun diye kaçırmayıp alıyor ama biz bonservisi olmayan oyuncularla pek ilgilenmiyoruz.

2012'de Farfan'ın sözleşmesi bitiyordu yüzüne bakmadık bu sezon başı az daha 10M verip alıyorduk. Geçen sezon aynı şekilde bonservissiz kaliteli stoperler vardı yine de 6M verip Chedjou'yu aldık. Zengin kulüpler bile bonservissiz oyuncu kovalıyorken biz niye denemiyoruz anlamamışımdır. Mesela Gomis'i alma şansımız var ama Mancini ısrarla başka oyuncu istiyor.

Sonuç olarak transferde mali durum Ünal Aysal başkanlığında hiç düşünülmedi. Giden oyunculardan Arda dışında hiç karlı bir anlaşma yok ki . Arda'nın yerini doldurmak için üç katı para harcandı yine bir işe yaramadı.

Mesela şuan Menez,Alex,Gomis veya Eto'o alsak diyelim başarısız olmayız ama Mancini bunları istemeyip de Valencia , Rhodolfo ve Gabbiadi'yi isterse ne olacak?

Şu city gibi dandik boktan klüpleri arap şeyhlerinin oyuncağı haline getirirseniz sonuc bu olur.

Futbolun keyfi rekabette ama bu adamlar rekabeti vs herşeyi baltalıyor.

Biz 10 m € bonservisi zor verirken adamlar gereksiz bir transfer için 10 m € maaş veriyorlar şaka gibi :)

Normalde olsa bu mesajına çok kızardım ama şuan diyecek hiçbirşey yok gerçekten. Büyük bir skandal.

Oyuncu olarak beğenilip beğenilmemesinden bahsetmiyorum. Şimdi bakıyorsun Manchester City , Liverpool tecrübeli oyuncuyu uygun diye kaçırmayıp alıyor ama biz bonservisi olmayan oyuncularla pek ilgilenmiyoruz.

2012'de Farfan'ın sözleşmesi bitiyordu yüzüne bakmadık bu sezon başı az daha 10M verip alıyorduk. Geçen sezon aynı şekilde bonservissiz kaliteli stoperler vardı yine de 6M verip Chedjou'yu aldık. Zengin kulüpler bile bonservissiz oyuncu kovalıyorken biz niye denemiyoruz anlamamışımdır. Mesela Gomis'i alma şansımız var ama Mancini ısrarla başka oyuncu istiyor.

Sonuç olarak transferde mali durum Ünal Aysal başkanlığında hiç düşünülmedi. Giden oyunculardan Arda dışında hiç karlı bir anlaşma yok ki . Arda'nın yerini doldurmak için üç katı para harcandı yine bir işe yaramadı.

Mesela şuan Menez,Alex,Gomis veya Eto'o alsak diyelim başarısız olmayız ama Mancini bunları istemeyip de Valencia , Rhodolfo ve Gabbiadi'yi isterse ne olacak?

Yazdığın isimlerle ilgilenmememiz mümkün değil. Mutlaka teklifimizi yapmışızdır. Ama tercih edilmemiş olabiliriz.

Bunlar harbi ozurlu Toure bu sene parise gittimi gorurler.

Hahaha burada Arsenal in copu diye yerden yere vuruluyordu bu adam. Aldigi parayi kesinlikle hakketmiyor gerci orasi ayri. Bonservissiz de olsa bu adama 9 10 milyon yillik verilir mi yahu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yillik 9m maasi hak edecek bir oyuncu devil Sagna.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Geri
Üst Alt