Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
Ben de karakter açısından riskli buluyorum ama oyun hızımızı düşürme ihtimalini düşük görüyorum:
1. Diyelim dusurdu tempoyu, topu aldi etrafinda dondu surekli hizli hucumlarda. İkinci maç kesik yer, gıkı bile çıkamaz, karşında oldukça güçlü bir Tudor var. Sezon sonunda da güle güle denir, kiralık geldiğini varsayarsak.
2. Tudor'un oyun planına uyum sağlayıp, fizik gucunu sonuna kadar zorlar, hızlı atakların organizatörü olabilirse takıma çok katkı verir. Belhanda'nın yerinde çok rahat oynayabileceği için onun da performansını yükseltir. Tolga-Belhanda-Feghouli üçlüsüyle rotasyonda oynar.
Ancak medya tarafının çok iyi yönetilmesi lazım her halükarda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arda gelirse Tudor onu kesemez bana göre. Her halükarda Arda iyide oynasa kötüde oynasa 11 başlar. Bu şartla gelir zaten.
Birde Arda bu saatten sonra kanıtlayacağım birşey yok havasında. Rahat oynuyor. Kendini zorlayacağını düşünmüyorum. Hep kafasında nasılsa ''Galatasaray var'' düşüncesi hakim. Can simidi gibiyiz onun için.
Medya konusunda en ufak umudum bile yok zaten. Türkiye'de Arda'nın şakşakçısı çok. Hafta sonu maçlardan önce sabahları bir doz magazin programında izler, akşam maça gideriz artık.