Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Ben de karakter açısından riskli buluyorum ama oyun hızımızı düşürme ihtimalini düşük görüyorum:

1. Diyelim dusurdu tempoyu, topu aldi etrafinda dondu surekli hizli hucumlarda. İkinci maç kesik yer, gıkı bile çıkamaz, karşında oldukça güçlü bir Tudor var. Sezon sonunda da güle güle denir, kiralık geldiğini varsayarsak.

2. Tudor'un oyun planına uyum sağlayıp, fizik gucunu sonuna kadar zorlar, hızlı atakların organizatörü olabilirse takıma çok katkı verir. Belhanda'nın yerinde çok rahat oynayabileceği için onun da performansını yükseltir. Tolga-Belhanda-Feghouli üçlüsüyle rotasyonda oynar.

Ancak medya tarafının çok iyi yönetilmesi lazım her halükarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arda gelirse Tudor onu kesemez bana göre. Her halükarda Arda iyide oynasa kötüde oynasa 11 başlar. Bu şartla gelir zaten.

Birde Arda bu saatten sonra kanıtlayacağım birşey yok havasında. Rahat oynuyor. Kendini zorlayacağını düşünmüyorum. Hep kafasında nasılsa ''Galatasaray var'' düşüncesi hakim. Can simidi gibiyiz onun için.

Medya konusunda en ufak umudum bile yok zaten. Türkiye'de Arda'nın şakşakçısı çok. Hafta sonu maçlardan önce sabahları bir doz magazin programında izler, akşam maça gideriz artık.

Bu seneki şampiyonluğa mani olabilecek tek şey Arda transferidir.

Bunu göremeyen de ya cahildir, ya da kötü niyetli. Çok net bu.

Ayrıca Avrupa nın diğer takımları da seneye dişli bir galatasaray ile mücedele etmek istemezler..
Dışardan juve ye akıl veren olma ihtimali bile var. Türk takımlarının güçlenmesine katkıda bulunmayın diye..

2000 senesindeki kupaları nasıl ruhsuz ifadeli kutlamalarını unutmadık..

Hucumda kalite katar ama savunma yönü olmayan bir oyuncu

Ayrica takimi karistirma ihtimali de yüksek

Arda gelirse, buradaki yakınmaların büyük etkisi olacak üzerinde yalnız. Taraftarın kendisine efsane muamelesi yapmadığını görüp çok daha dikkatli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak terini akıtıp, 5 gol 15 asist civarında bir istatistik yakalarsa, tekrar ben buranın agasıyım moduna girme ihtimali var.

Arda efsanelik ne yaptı ki?Asıl o gittiğinden beridir çok daha iyiyiz.Sayısız kupalar kazandık.

Gel aslanım gel. Takımın tek eksik parçası gerçekten. Olmaz ise çok üzülürüm.

Arda gelirse Tudor onu kesemez bana göre. Her halükarda Arda iyide oynasa kötüde oynasa 11 başlar. Bu şartla gelir zaten.

Birde Arda bu saatten sonra kanıtlayacağım birşey yok havasında. Rahat oynuyor. Kendini zorlayacağını düşünmüyorum. Hep kafasında nasılsa ''Galatasaray var'' düşüncesi hakim. Can simidi gibiyiz onun için.

Medya konusunda en ufak umudum bile yok zaten. Türkiye'de Arda'nın şakşakçısı çok. Hafta sonu maçlardan önce sabahları bir doz magazin programında izler, akşam maça gideriz artık.

Selçukla ilgili yazısında "yok oyunu yavaşlatırmışım, yok takımı karıştırırmışım"
benzeri bir ibare vardı. Demekki forumlarda, sosyal medyada taraftarın dediklerini okuyor. Bizim taraftarın zaten dilinin kemiği yok, ilk saçmalamasında yuhalanır direk.

O yüzden ben ayağını denk alacağını düşünüyorum. Sneijderi gondermekten tırsmayan Tudor, Arda'yı kesmekten zerre imtina etmez bence.

kayarak yatarak, tereyağından kıl çeker gibi kazandığı toplarla bizi mest edecektir KK66

Arda Galatasaray efsanesi falan degildir. Bu özel yakistirmayi hak edecek birsey yapmadi bizde.

Sadist ruhlu bir sevgilim vardi.. Tam bir seks azmani sevismez resmen beni doverdi.

Kapiyi kitlerdim eve girmesin diye benden de uzundu yerden yere vururdu.

Guvenlige talimat bile vermistim eve oldugumu soylemesin diyem. Kapiyi acmazdim asla arkadaslarim gelmeden once beni arardi.. Bazen zorla evime gelirdi. Beni dover ve hakaret ederdi..

Arkadaslarima dalga konusu olmustum neyse fikir olsun buda

Her şeyi bir kenara bırak Tudor kimi kesip oynatıcak? Nerede oynatıcak, bu oynadığmız futbola uygun tip futbol oynamıyor Arda.

Sadist ruhlu bir sevgilim vardi.. Tam bir seks azmani sevismez resmen beni doverdi.

Guvenlige talimat bile vermistim eve oldugumu soylemesin diyem. Kapiyi acmazdim asla arkadaslarim gelmeden once beni arardi.. Bazen zorla evime gelirdi. Beni dover ve hakaret ederdi..

bazi seyleri acikliyor

Selçukla ilgili yazısında "yok oyunu yavaşlatırmışım, yok takımı karıştırırmışım"
benzeri bir ibare vardı. Demekki forumlarda, sosyal medyada taraftarın dediklerini okuyor. Bizim taraftarın zaten dilinin kemiği yok, ilk saçmalamasında yuhalanır direk.

O yüzden ben ayağını denk alacağını düşünüyorum. Sneijderi gondermekten tırsmayan Tudor, Arda'yı kesmekten zerre imtina etmez bence.

Arda ile ilgili fazla iyimser bir düşünce. Gelmesi durumunda rüya gibi geçen 3 haftayı mum gibi arayacak bu taraftar emin ol. Avrupa'da oynamıyoruz ve Arda gündeme geliyorsa, Arda gerçekten kötü durumdadır ve Galatasaray'ın Arda'ya değil, Arda'nın Galatasaray'a ihtiyacı vardır.

Ve son olarak Arda efsane falan değildir, umarım gelmez.

yok yahu sen onu sadist zannetmişsin ama bence hatunu sen çıldırtmışsın

Arda'yı Galatasaray'a istemek, hele şu haliyle normal birinini yapacağı şey değil.

Geri
Üst Alt