Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Gelirse deccal gibi karıştırır takımı huzuru bozar arda yasin sinan selçuk çete oluşturur madem gelecek ve elimizden birşey gelmiyorsa evlatçı geçiniyo madem yıllık 1.5 milyona evet desin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona forumlarına üyelik açıp bizi bırakma turko kampanyası başlatacam.

Gelme kardeşim gelme. Nereye gitsen kuruttun, saldın göbeği. Lokum gibi takımı gördün şimdi "feda dedi" falan haberleri yaptıracan di mi 10 gün sonra?

Sen gelme kardeş gelme.

Yildiz egosuyla gelecekse takimi karistirir dogru. Ancak kendini futbola verirse ve a.madridteki gibi takimin bir neferi gibi hareket ederse en iyi transferimiz olur.

Arda bu forumun sıkı bir takipçisi olduğuna şüphem yokne konuşulursa dilinden dökülüyor

Çok uçmuşsun:asd22: Bu şeye benziyor Carole veya Hakan Balta vs gibi bi adamı gidip Osmanlıspor'a falan satmıyoruz kadroları güçlenmesin diye:D

Mesele orda zaten..
Bu tür uçuk fikirler hep onlardan çıkıyor..

mesele menfaat hesabı olunca sineğin kanadındaki yağ oranının hesabını bile yapar bunlar..

8 Eylül 2017 saat 23.59'a kadar gelmezse "çok şükür" denilecek ya... Şimdiden söyleyeyim hiç şükretmeyin. Bu adam artık başımıza bela olarak kaldı. Futbol hayatı bitene kadar daima Galatasaray ile adı anılacak. Bu transfer sezonu 8 eylül'de bitti diyelim; misal 16 ekim'de Arda Turan "Galatasasaray yolcusu" başlığı çok olasıdır. Kanser bir kere bulaştı. En az beş sene bünyemizde bizi yiyecek!

Komik buldum ben Arda'nın teklifini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa bizi kıskanıyor sebep o

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riera bize çok önemli katkı verdi ve ben onu gerçekten sevmiştim ama bölge olarak devşirme olduğu için sol bek meziyetleri sınırlıydı.

Asamoah kulüp tarihinin Ergün ve Küçük Hakandan sonra hatta onlarla birlikte en iyi sol beki olacak . Ayrıca sadece bekde değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek konusunda yıllardır sıkıntı çekiyoruz. Fizik ve oyun olarak çok zayıftık. Asamoah bütün sorunları kapatacaktır dediğin gibi.

4b4e02902e6446ef8d7e03dda5268127.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un takıma verdiği izin sona eriyor.

Galatasaray yarın akşam yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Antrenman öncesi ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde transfer konusunda toplantı yapılacak.

Futbol Direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor'un durum değerlendirmesi yapacağı toplantıda takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyuncular ve transferdeki son gelişmeler konuşulacak.

Galatasaray'ın transfer listesindeki ilk isim Juventus'tan Asamoah. Ganalı oyuncu ile 4 yıllık prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılar, Juventus kulübüne yüksek bonservis bedeli ödemek istemiyor. Yönetim, yeni bir formül ile transferi en uygun şekilde çözmek amacında.

Manchester City'den Denayer'i kiralamak isteyen Galatasaray, bu konuda büyük aşama kaydetti. City yetkililerinin bir çok transferde takas formülü içinde kullanmayı düşündüğü Belçikalı stoper, bir kez daha Galatasaray'da oynamak istediğini iletti. Yönetim, Denayer konusunu kısa sürede çözümlemeyi düşünüyor.

ARDA TURAN TRANSFERİ

Arda Turan konusunda da masadan henüz kalkmayan Galatasaray, transferin son gününe kadar Arda konusundaki ısrarını sürdürme kararı aldı. Sarı kırmızılılar, Arda'yı kiralayarak transfere nokta koymayı hedefliyor.

NTV Spor

Asamoahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Geri
Üst Alt