Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
hayırlı uğurlu olsun çalık ve koray dan ii gibi, alternatif olarak iyi bence

Galatasaray kulubü Denayer için gerekli olan vefakarlığı göstermiştir,Denayerin de bunu boşa çıkarmaması gerekir.

Serdar hava toplarında ve agresiflikte çok daha iyi oyuncu. Denayer ise topu oyuna sokma da çok daha iyi. Hız olarak inanılmaz fark yok bence. Serdar da hızlı.

Şuan için bize topu iyi oyuna sokan stoper lazım. Maicon o konuda eksik.

Serdar gereksiz agresif, hem kendini hem rakibi sakatlama düzeyinde düşüncesiz müdahale ediyor. Sürekli kart görme ihtimali olan bir oyuncu. Bu da her maç diken üstünde oynama ihtimalini artırıyor.

Denayerin en büyük sorunu, en azindan Avrupa Sampiyonasinda izledigim kadari ile markaj ve pozisyon almakta zayifti.
Bunu gelistirebildi mi izlemedigim icin bilmiyorum.

Google.co.uk`ta Celtic haberleri agir basiyor...
hDCbQtcHTsSVC4-_iIHfIw.png

Hadi bakalım. Ben o yönlerinin hiçbir tanesinin bile Serdardan iyi olduğuna inanmıyorum umarim başarılı olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuana kadar stoperlerimizdeki tek sıkıntı oyun kurma. Serdar agresif (Her ne kadar gereksiz ve fazlada olsa) Hava hakimiyeti kuvvetli. Fakat konsantrasyon eksikliği fazla bir oyuncu. Maicon her yönüyle iyi olsada oyun kurma becerisi yok malesef. Önceki senelerde Hakan Balta çok iyi sokuyordu topu oyuna. Defansımızda eksikliği olan problemi en kısa sürede en az maliyetle Denayer ile giderdiğimiz düşünüyorum. Serdar ile farklı futbolcular. Özelliklerini karşılaştırıp şu iyi bu iyi diyemeyiz. Sadece tarz olarak Denayer bize daha çok ideal.

Şuan için bize topu iyi oyuna sokan stoper lazım. Maicon o konuda eksik.

Serdar gereksiz agresif, hem kendini hem rakibi sakatlama düzeyinde düşüncesiz müdahale ediyor. Sürekli kart görme ihtimali olan bir oyuncu. Bu da her maç diken üstünde oynama ihtimalini artırıyor.

O işi Fernando gayet iyi yapıyor zaten. Bana göre kulübe transferidir Denayer. 3 mevkide oynaması, burayı istemesi ve maliyetinin düşük olmasıyla tercih edildi. Stoperde yine Serdar oynar. (tabi sakatlanmazsa)

Haydaaa biraz kestirelim dedik olaya bakın. Çok iyi oldu bu haber

Şu sol beki de halletseler de rahatça yastığa başımızı koyalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera

Denayer - Fernando - Maicon

Mariano - Badou - Tolga - Asamoah

Feghouli - Belhanda

Gomis​

Ulan Dursun illa kendine sövdüreceksin.Alma şu gereksizi bir çuval inciri berbat edeceksin.

Geri
Üst Alt