- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.176
- 4.843
Denayeri bende çok seviyorum. Bağlıligini ve tarzını ama bana Serdardan bi tane artı yönünü söyleyin desem.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakat değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayeri bende çok seviyorum. Bağlıligini ve tarzını ama bana Serdardan bi tane artı yönünü söyleyin desem.
Serdar hava toplarında ve agresiflikte çok daha iyi oyuncu. Denayer ise topu oyuna sokma da çok daha iyi. Hız olarak inanılmaz fark yok bence. Serdar da hızlı.
Hadi bakalım. Ben o yönlerinin hiçbir tanesinin bile Serdardan iyi olduğuna inanmıyorum umarim başarılı olur.
Şuan için bize topu iyi oyuna sokan stoper lazım. Maicon o konuda eksik.
Serdar gereksiz agresif, hem kendini hem rakibi sakatlama düzeyinde düşüncesiz müdahale ediyor. Sürekli kart görme ihtimali olan bir oyuncu. Bu da her maç diken üstünde oynama ihtimalini artırıyor.

Hızı ve hücuma katkısıDenayeri bende çok seviyorum. Bağlıligini ve tarzını ama bana Serdardan bi tane artı yönünü söyleyin desem.
o zaman sen bir tur daha kestir, belki Asamoah gelir.Haydaaa biraz kestirelim dedik olaya bakın. Çok iyi oldu bu haber
Şu sol beki de halletseler de rahatça yastığa başımızı koyalım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi