Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Basaksehiri uygun buluyorum Arda icin, hem Istanbulda geceleri akar, magazine felan cikar, reklam filmlerine katilir hemde GS haini olarak hatirlanmaz kendi acindan. Defol git Basaksehire, rahatimizi bozma surda koca kafali.

Takımın dengesini bozar Selçuk'la birlikte Tudor'u bitirirler.Bunun egosu bitmez.Gece gezmesi,reklam çekimleri falan uğraşılmaz.

arda hem hantal hem göbekli. pres gücü de çok az . ve bunlardan çok daha önemli bir sorunumuz var bu adam çete lideri.
takımdaki küskün sindirilmiş çöp yerlilerin yükselen yeniçerisi . yani fitne tohumu .
takımı sabote etmesi kaçınılmaz. bu yüzden istenmiyor.

Adam kafasına futbol bitirmiş salmış göbeği sağda solda reklam çekiyor

bu kadar istenmeyen bir adam olmamıştır herhalde tarihte. adam barcelona'dan turkiye ye dönecek, isteyen kulüp, taraftar yok. çok yanlış şeyler yaptı, yazık etti kendine

Eyvah ki ne eyvah.
Karakterinide geçtim dünyada istenmeyen adam teklif gelmediği için bize gelecek şaka gibi.
Karakterini yine geçtim şuan arda değil de ardinho olsun türkiyeden başka alıcısı zaten yok bedelsiz kiralayıp parasının yarısını ödetirdik,istenmeyen kadro dışı bi adam. De jong,donk bizde ne muamele görüyosa barçadada ardanın gördüğü muamele o ve ışıkta yok hoca ardadan nefret ediyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazırlanın yavaş yavaş.

Tek çıkış yarından sonra Portekiz. 22 eylüle kadar oradaki süre ama Avrupa'da oynamadıktan sonra bize gelmek ister hırb.

Geri
Üst Alt