- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
2 saat önceydi sanırım. Asamoahın stresinden midir nedir uyuyamadım
![]()
gece 2:00de girilmiş haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 saat önceydi sanırım. Asamoahın stresinden midir nedir uyuyamadım
![]()
Nevzatin haberi üzerine mi bu yorumun, yoksa yeni bir bilgi mi var renktas?
Insallah bir an önce tamamlanirBu habere istinaden diyorum.Nevzat yönetimin ağzının içinde yaşıyor renktaş,o da bu bilgiyi geçtiyse cidden ufak tefek küçük işlerin hallolmasına kalmıştır durum zaten bu işi halletmesek Carole'a yol vermezlerdi rahat olalım bu iş yakın zamanda biter.
Heyecanlandım ama tersten.
Yalan yok bir ara kararsızdım, faydalı olabilir gibi geliyordu ama Selçuk açıklamasından sonra geçmişte yaptığı şeyler film şeridi gibi geçti gözümün önünde... Bizden uzak fenere yakın olsun.
şimdiki paranın altına düşmez sanmıyorum. En fazla maaşın bir kısmını barca öder ise bize düşük maaşa gelir. Ancak isterse maaşını komple barca ödesin, bizden uzak karı kıza yakın olsunbonservissiz ve düşük maaşla oynayacaksa gelsin oynasın. gelip de 4-5 milyon euro isteyecekse gelmesin.
şimdiki paranın altına düşmez sanmıyorum. En fazla maaşın bir kısmını barca öder ise bize düşük maaşa gelir. Ancak isterse maaşını komple barca ödesin, bizden uzak karı kıza yakın olsun
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ReservedAdam gelsin diye dünden beri foruma girmiyorum; onu beklerken denayer geldi. Bu son mesajım asamoah gelmeden foruma yazmayı düşünmüyorum. Gel ulan.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Intertoto kupasi da tehlikeye girmis diye duydum ama ne derece dogru bilemiyorum üstat.Bu haberi de 1.kaynaktan teyit ettirdim.
Asamoah malesef avrupa liginde oynatilamayacak