Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Nevzatin haberi üzerine mi bu yorumun, yoksa yeni bir bilgi mi var renktas?

Bu habere istinaden diyorum.Nevzat yönetimin ağzının içinde yaşıyor renktaş,o da bu bilgiyi geçtiyse cidden ufak tefek küçük işlerin hallolmasına kalmıştır durum zaten bu işi halletmesek Carole'a yol vermezlerdi rahat olalım bu iş yakın zamanda biter.

Bu habere istinaden diyorum.Nevzat yönetimin ağzının içinde yaşıyor renktaş,o da bu bilgiyi geçtiyse cidden ufak tefek küçük işlerin hallolmasına kalmıştır durum zaten bu işi halletmesek Carole'a yol vermezlerdi rahat olalım bu iş yakın zamanda biter.
Insallah bir an önce tamamlanir

Adam gelsin diye dünden beri foruma girmiyorum; onu beklerken denayer geldi. Bu son mesajım asamoah gelmeden foruma yazmayı düşünmüyorum. Gel ulan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

antalya da sahada olacak kadar zamanı olsun da ne zaman olursa farketmez..

Artık mal bizimdir..

bonservissiz ve düşük maaşla oynayacaksa gelsin oynasın. gelip de 4-5 milyon euro isteyecekse gelmesin.

Heyecanlandım ama tersten.

Yalan yok bir ara kararsızdım, faydalı olabilir gibi geliyordu ama Selçuk açıklamasından sonra geçmişte yaptığı şeyler film şeridi gibi geçti gözümün önünde... Bizden uzak fenere yakın olsun.

Ne demişti ki selçuk için, xelçuk yoksa bende yokum demiş gibi bi hava dolaşıyo ortalıkda

Uvertür metnininn tamamını okuyunca Bu rote fikri geneli ilgilendiren bir sonuç değil de sadece arda için;
Barcadan ayrılmak isterse MECBURİ İSTİKAMETE ELİ MAHKUM.. gibi bir durum algıladım ben.. Başka alternatifi zor demek istemiş gibi sanki.

şimdiki paranın altına düşmez sanmıyorum. En fazla maaşın bir kısmını barca öder ise bize düşük maaşa gelir. Ancak isterse maaşını komple barca ödesin, bizden uzak karı kıza yakın olsun

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynama bedelinin performans endexli olmasını tercih ederim. Garantisi düşük, maç başısı yüksek olanından. Kupa şampiyonluk primi için sakatlık/grip/nezle dışında en az 30+ maç barajı koyularak düşünülmeli derim.

Ne kadar ekmek getirirse o kadar köfte alabilir..

Transfer donemi Avrupada bitmis olabilir, ama dunyada degil.. Bir ara Cin kulubu yuksek rakamlar teklif ediyordu bu adama. Bence Cin yada Katar felan olur.

Adam gelsin diye dünden beri foruma girmiyorum; onu beklerken denayer geldi. Bu son mesajım asamoah gelmeden foruma yazmayı düşünmüyorum. Gel ulan.

Reserved

Bu haberi de 1.kaynaktan teyit ettirdim.

Asamoah malesef avrupa liginde oynatilamayacak

Gördüğüm kadarıyla daha bu espri yapılmamış. Bayram'da kap açık mı?

Geri
Üst Alt