Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
sakat diyorlar 1 ekime kadar?
Transfermarkt da 11 eylül diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakat diyorlar 1 ekime kadar?
Öğlende yazdım, bence Linnes şu an ki performansının üzerine koyamaz ise, defans iyi ama ofans eh işte, yedeğe çekilir. Tudorun onu orda idarelik olarak gördüğünü düşünüyorum.Amelemiz geldi, su taşıyıcımız olur.
Mariano cezalı olduğu zaman Linnesi sağa alıp Latoyu sola koyarız. Gayet iyi transfer, maliyet açısındanda öyle.
11 eylülde dönecek yazıyordu. Burnu kırıktı ama bugün çıkan resimlerde bişey yok gibi duruyor.sakat diyorlar 1 ekime kadar?
11 eylülde dönecek yazıyordu. Burnu kırıktı ama bugün çıkan resimlerde bişey yok gibi duruyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fikir mi değiştirdin şampiyonluk adayın ilgili? Feneri şampiyon ilan etmiştin de en son, merak ettim şimdi sadece.Kazanacagi para net aslinda
750 garanti , 80-85 puan araliginda yaklasik 320 bin euro , ve 80 de bonus sampiyonluktan
1.150 milyon euro senelik maasi diyebiliriz
Linnes' in yedeği olarak düşünüp de doğru transfer diyenleri çelişki içinde görüyorum. Linnes' i kesemezse net hatalı transferdir, kesecek adamı bulup getirmek gerekirdi. Formayı kapıp bırakmayacağı kanaatindeyim...
Sözleşmedeki '18 maç' maddesine takılmayın; formanın hakkını verirse zaten gönderilmez, göndermek istenirse de yıllık ücreti düşük olduğu için talibi çıkar elbette; ederinin 3-5 katı sözleşme yapılanlarla bir tutmayın...
2 sene değil 1+(18 maç oynarsa) 1 daha..