Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
:asd22:

257.jpg

H.o

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun her yönüyle güzel sözleşme

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maliyetine bakıldığında mevcut şartlarda çok yerinde bir transfer, hayırlı olsun.

Linnes' in yedeği olarak düşünüp de doğru transfer diyenleri çelişki içinde görüyorum. Linnes' i kesemezse net hatalı transferdir, kesecek adamı bulup getirmek gerekirdi. Formayı kapıp bırakmayacağı kanaatindeyim...

Sözleşmedeki '18 maç' maddesine takılmayın; formanın hakkını verirse zaten gönderilmez, göndermek istenirse de yıllık ücreti düşük olduğu için talibi çıkar elbette; ederinin 3-5 katı sözleşme yapılanlarla bir tutmayın...

Kazanacagi para net aslinda

750 garanti , 80-85 puan araliginda yaklasik 320 bin euro , ve 80 de bonus sampiyonluktan

1.150 milyon euro senelik maasi diyebiliriz

hayırlı olsun hiç izlemedim. linnes gibi önünde sol açık yokken oynasın bakalım görelim, eldekileri gömmeyi seviyosunuz

Kazanacagi para net aslinda

750 garanti , 80-85 puan araliginda yaklasik 320 bin euro , ve 80 de bonus sampiyonluktan

1.150 milyon euro senelik maasi diyebiliriz
Fikir mi değiştirdin şampiyonluk adayın ilgili? Feneri şampiyon ilan etmiştin de en son, merak ettim şimdi sadece.

Linnes' in yedeği olarak düşünüp de doğru transfer diyenleri çelişki içinde görüyorum. Linnes' i kesemezse net hatalı transferdir, kesecek adamı bulup getirmek gerekirdi. Formayı kapıp bırakmayacağı kanaatindeyim...

Sözleşmedeki '18 maç' maddesine takılmayın; formanın hakkını verirse zaten gönderilmez, göndermek istenirse de yıllık ücreti düşük olduğu için talibi çıkar elbette; ederinin 3-5 katı sözleşme yapılanlarla bir tutmayın...

Geçen sene izlediğim gibiyse Linnes'i rahatlıkla keser.

Linnes zaten joker oyuncu. Kadroda kalsın ama sezon boyunca 11 oynayacak kadar da iyi değil.

Hayırlı olsun sadece Linnes le olmazdı seneye de inşallah Asamoah gelir.

Hayırlı olsun Muslera yı yedekleyecek aynı zamanda zorlayacak bir kaleci olması iyi oldu.Tecrübeli kaleci her zaman iyidir genç kaleci de potansiyelli olması lazım ama Eray la bu iş olmazdı.

Hiç yoktan iyidir. Tek can sıkıcı yanı oyun içerisinde Muslera sakatlanır ya da bir şekilde oyuna devam edemezse yerine dahil olamayacak olması çünkü kurallar gereği tek yabancı kaleci maç öncesi kadroda yer alabiliyor. Onun dışında kaleci hakkındaki yorumlar olumlu takımımıza hayırlı ve yararlı olur umarım

Geri
Üst Alt