Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Koskoca Avrupada bi salak biz miyiz şimdi ardayı bize kakaladılar

Takımı anasını sevecek biri lazımdı tam oldu.
Bizde tam sorun çıkartacak birini arıyorduk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

224.jpg

Acaba yıllık ne kadar..
İnş.. max. 1M + maçbaşıdır ücreti

Arda´nin ortasi yoktur, ya güler, yada yüzü asiktir. Kariyeri boyunca Türkiye´de yasadigi sorun, nezaman performansi tartisilmaya baslansa, sahanin icinde cevabi verecegine, mikrofanlari kosup, oralarda kendini ifade etmeye calismasidir. Kötüysen, basarisiz isen, o an icin söyleyecegi her sözün halka batacagini fark edemeyecek zeka da mi aceba diye düsünürüm hep.

Ben takimi bozabilecegini zannetmiyorum. Eger istenileni vermiyorsa, net olarak yedek kalir. Zaten ilk baslarda, fizik olarak digerlerine yaklasana kadar, kulübeden gelecektir. Onun disinda hersey kendisine bagli. Iyi ise oynar, kötü ise oynamaz. Iyi bir Arda takima seviye atlatir, kötü bir Arda yedek kalir.

Arda´nin kiralanmasi yabanci siniri tartismalari arasinda bir avantajdir. Aziz Yildirim bastiriyor, ama Arda´nin Galatasaray´da oldugunu gören Aziz Baskan, bu konuda ayagini denk alacaktir diye düsünüyorum. Yerlilerimizi zayif gören Aziz Baskan cevresi, maalesef harekete gecti bile. Ama kendisinin Arda hayranligi/korkusu da bilinir.

Takım süperdi anasını belleyecek biri tabi eksikti

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hani gelsin sadece futboluna baksın,çok konuşmasın,medya ile atışmasın,tüm konsantresini takıma versin tamam diyecem de bu ihtimal çok düşük. Bence de kalsın şuan için gerek yok.

Sneijderi gonderen Tudora guvenmekten baska secenek yok. Umarim Tudor Ardayi toparlar.

40 küsür milyon harcayıp domino dizer gibi dizdin takımı, son gün de tek bir hareketle bu kadar emeği yerle bir edersiniz.

Gelirse bunun çenesi, hal ve hareketleri, yaşantısı, etrafındaki kankaları, gruplaşması takımı beller. 2 sene en ufak bir sıkıntıda bunun asık suratıyla, laf sokmalarıyla, dırdırlarıyla uğraşacağız.

Ben de istemiyorum gelmesini, salak salak uzatılan her mikrofona ben şöyle delikanlıyım, böyle adamım diye konuşup hem kendisini hem de bizi yıpratmasını görmek istemiyorum. Ama siz de b.kunu çıkarıyorsunuz, geliyorsa geliyor 1 sene kiralık gelsin madem ne oluyor öyle öldük bittik havaları? Makine gibi takımımız var Arda değil kim gelirse gelsin bozamaz, vur diyince öldürmeyin.
Yani Medya şu anda bu takımı karıştırmak için elimize çok güzel koz geçti demiyor diyorsun öyle mi?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben de ardanın gelmesinden çok yana değildim ama tepkiyi abartmanın manası yok imzayı atarsa kafayı toplayıp sadece sahaya kendini verirse takım seviye atlar. kocakafa arda olarak dönmeli takıma külhanbeyi arda olarak değil. yabancı kontenjanı açısından da iyi bi karşı hamle olur arda

Son düzenleme:
kiralama süresi 1 yıl değilmiş bu arada. 2 yıl.

ilginç.

Hayırlısı olsun

Gerçekten gelirse imzalar atıldıktan sonra sonuna kadar arkasında olup destek vermeliyiz. Sahada yuhalamalar falan başlarsa adam zaten oynayamaz, taraftar bunun farkındadır umarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne desek boş... Nefret ediyoruz adamdan ama bu saatten sonra yapacak bişey yok. Umarım faydalı olur.
Yapacak bişey yok. Şu saatten sonra mecbur destekleyeceğiz. Ta ki çenesi açılana kadar. İşte o zaman hayatta bir daha ilk 11 yüzü göremez. Onu oynatanında ipini çekeriz!!! Geldiğine geleceğine pişman olur, getirenin de sonunu getirir!!!

Evren Turhan: "Arda Turan Galatasaray'a gelmiş. Zor diyordum ama biraz önce aldığım haber, kesin geldiği yönünde. Hayırlı olsun."

Bütün transferler nasıl tek hamle ile çöpe atılır canlı kanıt

XPERIA X

Geri
Üst Alt