Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan oglum barcanin daha iki sene once 40 milyon verdigi bir oyuncu bu. Ardanin bir tik ustu Bale, Suarez, Reus falan. ne kalibrede bir oyuncu aldigimizi siz hesaplayin
arda tamamen bitik vaziyette
rvpden farkı olmaz
lan oglum barcanin daha iki sene once 40 milyon verdigi bir oyuncu bu. Ardanin bir tik ustu Bale, Suarez, Reus falan. ne kalibrede bir oyuncu aldigimizi siz hesaplayin
RVP Kronik sakat. Nasıl ardayla kıyaslayabiliyorsun ? Aralarında 4 yaş fark var.
Bir git elini yüzünü yıka.lan oglum barcanin daha iki sene once 40 milyon verdigi bir oyuncu bu. Ardanin bir tik ustu Bale, Suarez, Reus falan. ne kalibrede bir oyuncu aldigimizi siz hesaplayin
Benim hesaba göre %99,2 olarak çıktı.Yuvarlak hesap %99 olarak yazdım.ben %96 olarak hesapladim renkdasim. hesabi bi kontrol et
arda da sakat
iki hafta oynasa 3 hafta sakat yatacak
Kondisyonunu kazandıktan sonra arda sakatlanmaz. Arda ne zaman sakatlanmış üst üste ? Ne zaman ? Bi kötü geçirdiğimiz sezon uzun sakatlığı var. Komiksin
gelirse görürüz hep birlikte
bakalım kim haklı çıkacak
Kumar güzel birşey. Haklı olursam petitonu alırım.
En üst seviye CR7, Messi, bir alt seviye saydıklarınız, onun altı dembele, mbappe, onun altı Fernandinho gibileri, ondan sonra anca Arda gelir. Sevin sayın ama uçmayın.Doğru Arda en üst seviyenin 1 alt futbolcusu. En üst seviyede bale suarez reus falan. Nirvana lan topçular sıralamanın dışındadır.
petito yok ama kolalı haribo verebilirim